«Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τoν Βαγγέλη Τσιρνόβα»

0

 

 

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται ο Βαγγέλης Τσιρνόβας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στη ομάδα μας, έναν ενεργό πολίτη της Πεύκης. Με τις γνώσεις του και την εμπειρία του από τον ιδιωτικό τομέα στον οποίο εργάζεται και από τους συλλόγους που συμμετέχει μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός ακόμη πιο φιλικού, ασφαλή και σύγχρονου Δήμου».

Ο Ευάγγελος Τσιρνόβας είναι διωτικός υπάλληλος στον τομέα Εξιδεικευμένων Υπηρεσιών Ασφαλείας με πολλές εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει πτυχίο στη Λογιστική και είναι απόφοιτος του New York College στον τομέα Security Manager & Management. Η καταγωγή του είναι από την Αμφίκλεια Φθιώτιδος. Από  το 2000  είναι μόνιμος κάτοικος Πεύκης. Παντρέμενος με την Πευκιώτισσα  Τατιάνα Ρέντα και πατέρας μιάς κόρης 13 χρόνων της Ειρήνης που φοιτά στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης. Έχει πλούσια δράση σε συλλόγους της Αθήνας και σήμερα είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνοδών Ασφαλείας και του Ινστιτούτου Διαχείρησης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας