Το χώρο αναψυχής του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης επισκέφτηκε κ. Δημήτριος Σταφιονίδης από την Ρωσία

0

Τον ειδυλλιακό χώρο αναψυχής του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης για ξενάγηση και πικ νικ επισκέφθηκε μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης και Πρόεδρου της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων κ. Παναγιώτη Ιωάννου ο κ. Δημήτριος Σταφιονίδης Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Γοργιπία» του προαστείου Vityazevo του Δήμου Ανάπας Ρωσίας.

Η παραρεμάτια περιοχή με το φυσικό κάλλος και το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα αποτελεί άλλωστε πόλο έλξης για δημότες και επισκέπτες της περιοχής και χρήζει μεγάλης προσοχής για την προστασία του οικοσυστήματός της.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μέλη της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων όπως), η κα Πηνελόπη Ξυνταράκη ( Εκλεγμένη στην κοινότητα Πεύκης και τακτικό μέλος του ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ)  η κα Σοφία Γουναροπούλου (τακτικό μέλος του ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ, ο Διδάκτωρ Σύγχρονης Ιστορίας κ. Βλάσης Αγτζίδης,  ο κ. Παναγιώτης Ψυλλάκης (ιδρυτικό μέλος, πρώην Πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Ποντίων), ο κ. Θωμάς Παπαζαχαρίου (Αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού, Πολιτιστικού, Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης-Πεύκης «Αριστοτέλης η κα Μαρία Αναμουρλόγλου (Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης και Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Β. Προαστείων Αττικής)»,  η κα Αγγελική Σαμπάνη (πρώην μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος», ο κ. Αθανάσιος Ξυνταράκης πρώην πρόεδρος της Γ λαϊκής αγοράς  ο κ. Ιωάννης Ζαμινός από τον σύλλογο ¨Αναγέννηση¨, η κα Βάσω Καλλιαντέρη, , , ο κ. Σωτήριος Μακρυνίκας, και η κα Σεβαστή Τραμουντάνα .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εν εξελίξει αδελφοποίησης των δύο Δήμων.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας