Τον τέως υπουργό Πάνο Σκουρλέτη και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

0

Τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη υποδέχθηκε την Τρίτη 29/6 ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Ηλιακού Χωριού στην Πεύκη με το αποχετευτικό δίκτυο και οι ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί για την επίλυσή του.  Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Νίκος Τερζόπουλος και Χρήστος Τσίκας από την ΟΜ  Λυκόβρυσης – Πεύκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο κ. Μαυρίδης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τις τελευταίες εξελίξεις και για την υλοποίηση του έργου, το οποίο υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί το 2023. Πρόσθεσε, ότι αν παρουσιαστεί πρόβλημα χρηματοδότησης, ο Δήμος θα κινηθεί προς την κατεύθυνση διεκδίκησης επιπρόσθετων πόρων από τον ΟΑΕΔ, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα ζητήματα του Δήμου, καθώς και σε γενικότερα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Υποδέχθηκα σήμερα τον κ. Σκουρλέτη και τους συμπολίτες μας που εκπροσωπούν την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ κυρίους Τερζόπουλο και Τσίκα. Τους ενημέρωσα για τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα του αποχετευτικού δικτύου του Ηλιακού Χωριού, αλλά είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και για άλλα θέματα του Δήμου μας, καθώς και για θεσμικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης. Ως Δημοτική Αρχή συζητάμε με τα πολιτικά κόμματα και τις τοπικές τους οργανώσεις, αναζητώντας λύσεις, καθώς τα προβλήματα των πολιτών της Λυκόβρυσης- Πεύκης δεν έχουν χρώμα».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας