Τοπική Επιχειρηματικότητα και κορονοϊός – ανοιχτή γραμμή του πολίτη 15323

0

Kοντά στις επιχειρ’ησεις της πόλης που πλήτονται από τις συνέπειες της πανδημίας βρίσκεται ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης. Αυτό σχολιάζει στις δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος κος Π. Ιωάννου ο οποίος χαρακτηριστικά αναφέρει πως

“Στις μέρες μας το να προσέξουμε τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και τις υποδείξεις των ειδικών είναι η πρώτη επιταγή όλων μας για να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία σαν άτομα.

Όμως πέραν από τα θέματα υγείας, οι οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου μας, ιδιαίτερα προς τις επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές, από εθνικής εμβέλειας ή τοπικές, ανώνυμες εταιρείες ή απλές ατομικές επιχειρήσεις είναι τρομακτικές.

Και όλοι πρέπει σε αυτούς τους καιρούς και ο καθένας με τον τρόπο του να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της πολλαπλής καταιγίδας (υγειονομικής και οικονομικής).

Σε τοπικό επίπεδο συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με ανοιχτή τη γραμμή του πολίτη (15323) και έτοιμοι για προσφορά στους δημότες μας.

Στα πλαίσια αυτά χρήσιμο θα είναι και ο Δήμος μας να κάνει στο μέτρο του εφικτού, ό,τι είναι δυνατόν, στην υποβοήθηση και ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων στα όρια του Δήμου μας, λαμβάνοντας διάφορα οικονομικά μέτρα ανακούφισης και ενίσχυσής τους.

«Ενωμένοι μπορούμε» και ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι τελικά προς όφελος όλου του κοινωνικού ιστού του Δήμου μας σε μεσομακροπρόθεσμο επίπεδο”.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας