«Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις»- εκδήλωση από τo Παράρτημα Αμαρουσίου-Πεύκης της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή»

0

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε το παράρτημα Αμαρουσίου-Πεύκης «Παναθηναϊκή» στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης της Πεύκης τη Δευτέρα 8 Απριλίου. Όλες οι τρέχουσες εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή και το αυτοδιοικητικό τοπίο ενόψει και των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων σχολιάστηκαν από διακεκριμένους ομιλητές που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρισταμένων.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Παραρτήματος κα Β. Γεωργοπούλου και αφού καλωσόρισε το κοινό και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους προλόγισε τους ομιλητές «Τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και υποψήφιο Βουλευτή στο Βορειο Τομέα κ. Κωστή Χατζηδάκη,για τον οποίο δεν χρειάζεται να πω πολλά,παρά μόνο να αναφερθώ στην επιτυχημένη του Προεδρία στην ΟΝΝΕΔ,τη σημαντική παρουσία του στο Ευρωκοινοβούλιο,στο ήθος,την αποτελεσματικότητά του,καθώς και στην καθοριστική συμβολή του στη διαμόρφωση του Προγράμματος της ΝΔ.

–   Τη φίλη μου Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ.Ελίζα Βόζεμπεργκ,υποψήφια και πάλι Ευρωβουλευτής, με σημαντική παρουσία στην Ευρωβουλή,με κύριες παρεμβάσεις σε κρίσιμα θέματα όπως τα εθνικά, το μεταναστευτικό,την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας {ώστε να μην έχουμε άλλα Μάτια και Μάνδρες}.Η Ελίζα είναι ο δικός μας άνθρωπος.Συμμετέχει στην Επιστημονική Επιτροπή της “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ” και είμαστε όλες στο πλευρό της.

–   Τη Φωτεινή Βρύνα,Περιφερειακή Σύμβουλο,Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και Πρόεδρο του Παραρτήματος Αγ.Παρασκευής-Χαλανδρίου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ”,υποψήφιο Περιφερειακή Σύμβουλο στο Βόρειο Τομέα με το συνδυασμό Νέα Αρχή του Γιώργου Πατούλη

–   Το Θρασύβουλο [Βάκη] Λαδόπουλο Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Εφέδρων Αξιωματικών,υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο στο Βόρειο Τομέα με το συνδυασμό Νέα Αρχή του Γιώργου Πατούλη.Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε να πω λίγα λόγια παραπάνω, γιατί ο Βάκης Λαδόπουλος δεν είναι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό όσο οι προαναφαρθέντες. Ο Βάκης είναι Μαρουσιώτης, λαμπρός επιστήμονας στον τομέα της Εφηρμοσμένης Πληροφορικής, Διευθυντικό στέλεχος της WIND,εξαίρετος οικογενειάρχης,ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Σας υπενθυμίζω ότι η αποχή σας από τις εκλογές σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο θεωρείται ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΕΛΟΣ».

Τέλος  η κα Γεωργοπούλου ευχαρίστησε τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Αμαρουσίου-Πεύκης της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ”Μαρία Κεφαλά Α΄Αντιπρόεδρο, Ελένη Τσουκλείδου-Μαραγκάκη Γενική Γραμματέα, Μαράτα Βλάσση Ειδική Γραμματέα, Ελίζα Σκουτέλη Ταμία, Αναστασία Χρόνη και Πένυ Καραντζά Υπεύθυνες Δημοσίων Σχέσεων η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική για την επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης».

Χαιρετισμό απήυθυνε και η Πρόεδρος της Κεντρικής «Παναθηναϊκής» κα Μ. Γιαννίρη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο πρώην Υπουργός κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης κ.Παύλος Καμάρας, ο υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στο Βόρειο Τομέα κ.Φώτης Καρύδας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς και υποψήφιος Δήμαρχος κ.Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κ.Σπύρος Σταθούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αμαρουσίου Γιώργος Ιατρίδης,Μιχάλης Παπαδόπουλος,Ελένη Βλάχου-Σταματάκη,Δημήτρης Σμυρνής,Θανάσης Βλαχοπιώτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Νικολαράκος, οι Δημοτικοι Σύμβουλοι Πεύκης Κική Νικολαροπούλου,Νικος Γκαραβέλας, η Αντιδήμαρχος Ν.Ηρακλείου κ. Δέσποινα Αϊβατζίδου, οι Πρόεδροι Τοπικών ΝΔ Αμαρουσίου Χρήστος Μπελεγράτης και Πεύκης κ.Δέσποινα Μεντεσίδου, Πρόεδροι και μέλη ΔΣ Συλλόγων και Φορέων της ευρύτερης Περιοχής.

– Αρχοντούλα Αναστασοπούλου