«Τζίλντα», τσάι και γλυκές μελωδίες από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

0

 

Μπορεί ο χειμώνας να έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του, αλλά η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης φρόντισε να υποδεχθεί το νέο έτος με τον πιο ζεστό και χαρούμενο τρόπο.

Την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, η Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» γέμισε κόσμο που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την κλασική ταινία του 1946 «Τζίλντα», σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά και να ζεσταθεί με τσάι και γλυκά εδέσματα που προσέφεραν τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης.

Τη βραδιά άνοιξε η Τζέφη – Σοφία Ζαχαροπούλου, που ερμήνευσε γλυκές μελωδίες στο πιάνο, ενώ τη… σκυτάλη πήρε η εντυπωσιακή Ρίτα Χέιγουορθ σε έναν από τους κλασικότερους ρόλους στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Η ιδιαίτερη αυτή βραδιά διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, έπειτα από την περσινή επιτυχημένη προβολή της ταινίας «Τσάι και συμπάθεια», που έδωσε την ιδέα για αυτήν την όμορφη δράση, με το κοινό ήδη να έχουν εκφράσει την επιθυμία να επαναληφθεί και στο μέλλον.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης στο facebook και το twitter για να ενημερώνεστε εγκαίρως για το πρόγραμμα προβολών και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας