Ξεκινά το μεγάλο έργο συντήρησης και επισκευής οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων

0

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ», προϋπολογισμού 1.103.600,00 ευρώ από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδη. Και έτσι το μεγάλο έργο περνά σε φάση υλοποίησης το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με το έργο: «Η προσπάθεια μας για το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου απέδωσε καρπούς. Έτσι έχουμε πλέον τη δυνατότητα να διαθέσουμε χρήματα από ίδιους πόρους σε πολύ σημαντικά για την καθημερινότητα των πολιτών έργα.

Για πρώτη φορά στη Λυκόβρυση και την Πεύκη διατίθενται τόσο μεγάλα πόσα για το οδικό μας δίκτυο, τα πεζοδρόμια και τους κοινοχρήστους χώρους, όπου έχουν εντοπιστεί ανάγκες. Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς και με την ίδια προσήλωση στις αρχές τις οικονομικής διαχείρισης, που μας κατέστησαν πρωταθλητές στην Ελλάδα, ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια να αποκαταστήσουμε το σύνολο του οδικού μας δικτύου και των πεζοδρομίων μας. Μετά την οικονομική εξυγίανση πρωταγωνιστής στον Δήμο είναι η καθημερινότητα του πολίτη».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας