ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

0
Με σύντροφο το κέφι τα μέλη των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης-Πεύκης χάρηκαν τη διήμερη φθινοπωρινή εκδρομή που πραγματοποιήθηκε 19 & 20 Νοεμβρίου 2022.
Η εκδρομή περιλάμβανε καφεδάκι στη Λαμία, επίσκεψη στην Βασιλική, Πατριαρχικὴ καὶ Σταυροπηγιακή Ι.Μ.Κορώνης του 12ου αι.,
φαγητό στη Λίμνη Πλαστήρα με βόλτα στο φράγμα και την παραλίμνια περιοχή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο στη Καλαμπάκα.
Την Κυριακή τα μέλη των ΚΑΠΗ εκτός από την επίσκεψη στο υπέροχο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μανιταριών ξεναγήθηκαν στην Ιερά Βασιλική Μονή Αγίου και Μεγάλου Μετεώρου καθώς στο μουσείο της βρίσκεται το παλαιότερο χρονολογημένο χειρόγραφο στον ελλαδικό χώρο του 9ου αι. με τις ομιλίες του αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο. Στη συνέχεια τα μέλη θαύμασαν την απερίγραπτη θέα από την Βασιλική γυναικεία Ι.Μ. Αγ. Στεφάνου που συμπεριλαμβάνεται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO με τελευταίο σταθμό της εκδρομής τα πανέμορφα Τρίκαλα.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ συνόδεψε ο Πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.Α.Π. κ. Παναγιώτης Μπόλλας, η Δ/ντρια Γ Ηλικίας και ευπαθών ομάδων κα Άννα Γαϊτανίδου, η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ κα Θεανώ Τσιούφη και η Προϊσταμένη των Πολυιατρείων κα Σοφία Νίκου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας