Υποψήφια στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, η Ελένη Λάμπρου στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

0

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται η Ελένη Λάμπρου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με αφορμή τη συστράτευση της Ελένης Λάμπρου, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Η συστράτευση της Ελένης Λάμπρου στο πλευρό μου με τιμά ιδιαίτερα. Εκπαιδευτικός φιλόλογος, αγαπητή στην τοπική κοινωνία ήδη από την υποψηφιότητά της στο πλευρό του νυν Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, έχει αποδείξει τη διάθεσή της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Μας συνδέει το όραμα να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής του τόπου μας και να συνδιαμορφώσουμε τις παραμέτρους για έναν σύγχρονο, λειτουργικό Δήμο όπως αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας, με έμφαση στην παιδεία και στον πολιτισμό».

Η Ελένη Λάμπρου δήλωσε: «Με την υποψηφιότητά μου στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, επιθυμώ να στηρίξω και με τις δικές μου δυνάμεις την προσπάθεια για έναν Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης δυνατό, ανθρώπινο, κοντά στον πολίτη, κοντά στα παιδιά. Έναν Δήμο που θα έχει ως προτεραιότητες την παιδεία και τον πολιτισμό για το κοινό όφελος. Κόντρα στην αδράνεια που μας καθιστά απλούς παρατηρητές στα κοινά πράγματα που μας αφορούν όλους, επιλέγω την ενεργό συμμετοχή με στόχο να συμβάλλω στην υλοποίηση του προγράμματος του Συνδυασμού μας, θέτοντας στην υπηρεσία του πολίτη και της νέας γενιάς τις γνώσεις και την εμπειρία μου».

Η Ελένη Λάμπρου, εκπαιδευτικός φιλόλογος, ζει και δραστηριοποιείται στη Λυκόβρυση. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στις ανθρωπιστικές επιστήμες, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ειδική αγωγή. Κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, είναι ενεργό μέλος της ενοριακής δράσης του Ιερού Ναού Ζωδόχου Πηγής Λυκόβρυσης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας