Ο Σύλλογος “Αναγέννηση” για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

0

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» γιορτάζει την έναρξη της λειτουργίας των δύο Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αναγέννηση 1» και «Αναγέννηση 2» για 8 νέα ενήλικα άτομα με αυτισμό, από το Μάρτιο του 2021, στο Μαρούσι στην οδό Αγησιλάου 8 και στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 52.

Το εγχείρημα έχει ήδη αγκαλιαστεί από την τοπική κοινότητα, όπως κάθε δράση του Συλλόγου που αποσκοπεί στην υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των επωφελούμενων.

Η πρώτη Στέγη είναι το σπίτι της Χαράς, του Αντώνη, του Στέλιου και του Ιάσονα και η δεύτερη του Κωνσταντίνου, του Ανδρέα, του Σπύρου και του Κάρλο. Είναι το σπίτι δίπλα από το δικό σου. Είναι το σπίτι τους, όπου με την υποστήριξη των φροντιστών μας, μπορούν και απολαμβάνουν τα οφέλη της συνύπαρξης με τους άλλους και της ενεργής ένταξης στο κοινωνικό περιβάλλον.

Η λειτουργία τους έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ΠΕΠ Αττικής 2014-2020  της Περιφέρειας Αττικής και κύριο μέλημα μας η στήριξη τους και η βιωσιμότητα τους για το καλό των παιδιών μας!

Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Αυτισμό διεκδικούμε το δικαίωμα όλων των ατόμων με αυτισμό να ζουν με αξιοπρέπεια και ισοτιμία στο κοινωνικό περιβάλλον για να μπορούμε να γιορτάζουμε όλοι μαζί.

Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι!

Σας θέλουμε όλους υποστηρικτές μας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας