20 ταΐστρες για αδέσποτα ζώα τοποθετήθηκαν στο Μαρούσι από τον ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ.

0
Ο Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός σύλλογος Αμαρουσίου (Πε.Φι.Πο) τοποθέτησε 20 νέες ταΐστρες σε διάφορες γειτονιές της πόλης (Κέντρο,Αγ.Αναργυροι, Ψαλίδι, Ηπειρωτικά, Αλώνια).
Πρόθεση του συλλόγου είναι να τοποθέτησει ταΐστρες σε κάθε γατοαποικία της πόλης, γεγονός που θα επιτευχθεί μόνο μέσα από την χαρτογράφηση που έχει ήδη ξεκινήσει.
Η Πρόεδρος κα Ζερβάκη Μαριάννα, ο γραμματέας κος Ιωαννίδης Γιάννης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Αμπατζογλου Θεόδωρο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κο Τσιπουράκη Στέφανο που είναι αρωγοί στις προσπάθειες να βοηθηθούν τα γατάκια της πόλης μας, καθώς και τους κύριο Αντώνη Μπιλιλή και κα Μιμίκα Παπαναστασίου, για την καθοδήγηση τους και την αγάπης τους στα ζώα.
Ευχαριστίες επίσης στον Πρόεδρο του συλλόγου Ψαλιδιού κο Σολδάτο, τον Αντιπρόεδρο κο Θεοχάρη και τη γραμματέα κα Δέδε που παρέλαβαν και τοποθέτησαν τις ταΐστρες στην περιοχή του Ψαλιδίου.
Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο που ξεκινήσαμε για να βοηθήσουμε τα ζωάκια της πόλης.
Επόμενος σταθμός η σύγκλιση της πρώτης διαβούλευση φιλόζωων και φυσικά η παροχή βοήθειας για την αύξηση των στειρώσεων.
Σημεία που μπορείτε να βρείτε τις ταΐστρες:
Πλατεία Αναργύρων, Βίλα Κούβελου, Ήβης και Μόσχα, Ράλλη και Μόσχα, Αναπαύσεως 13, Αναπαύσεως 3, Αγίας Ελεούσης και Ίωνος, Κοτζιά 6, Πλατεία Ηρώων, Κυριακού 7, Χίου 4 λάκα Κότου, Σταθμό Αμαρουσίου σουβλάκια Σάββας, Σταθμό Αμαρουσίου πλατεία Γαρδέλη, στον Άγιο Δημήτριο, Πλατεία Ζωοδόχου Πηγής ,Κυρεινιας 1, πλατεία Εργατικών Πολυκατοικίων, όπισθεν Μητρόπολης Αμαρουσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας