0

Η Κατερίνα Σκιντζού  υποψήφιο μέλος της Β1 Δ.Ε.Ε.Π. Βόρειου Τομέα Αθηνών με πλούσιο βιογραφικό και δράση σημειώνει για την υποψηφιότητά της:

Μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου στο Μαρούσι.

Έχω μία κόρη 16 χρόνων που πηγαίνει στη β΄Λυκείου.

Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είμαι Πράκτορας Ασφαλειών.

Έχω διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου  καθ΄ όλη τη διάρκεια που η κόρη μου φοιτούσε στο σχολείο.

Είμαι  μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ» (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως σήμερα,

Μέλος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ του Δήμου Αμαρουσίου, από τον Μάιο του 2021 όπου και ιδρύθηκε,

Μέλος του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Γ.Σ.Α.) από τον Ιούλιο του 2021.

Δραστηριοποιούμαι σε θέματα που αφορούν πρωτίστως τις ανθρώπινες ανάγκες όλων των κοινωνικών ομάδων και αγωνίζομαι για να συνεχίζουν οι γυναίκες να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες, τη θέση και την αναγνώριση που τους αξίζει ως μητέρες, εργαζόμενες, επαγγελματίες και αναπόσπαστα μέλη του κοινωνικού μας ιστού.

Επίσης ως μητέρα ανήλικου τέκνου που βρίσκεται στη εφηβεία, ενδιαφέρομαι ώστε η αθλητική παιδεία των νέων μας να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής μας. Θέτω ως μέλημά μου να προσπαθήσω ώστε τα αυξανόμενα κρούσματα βίας και κακοποίησης τόσο σε βάρος των νέων όσο και των γυναικών, που μας έχουν συνταράξει τον τελευταίο χρόνο, να εξαλειφθούν. Θέλω με αγάπη και σύγχρονες ιδέες να συνδράμω σε μία κατάλληλη προληπτική και κοινωνική πολιτική, ώστε τα θύματα βίας και κακοποίησης να μην νιώθουν περιθωριοποιημένα, αλλά με τη στήριξη όλων μας και κατάλληλα προγράμματα να επανενταχθούν στον κοινωνικό μας ιστό ως ισότιμα μέλη.

Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισα να συμμετέχω στις Εσωκομματικές Εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφιο μέλος της Β1 Δ.Ε.Ε.Π. Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Σκιντζού

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας