Γ. Καραμέρος “Μπάχαλο με την υπογραφή Αμπατζόγλου η μαθητική παρέλαση στο Μαρούσι”

0

 

Με ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης σημειώνει για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου “Η εθνική μας εορτή και το περήφανο ΟΧΙ στον φασισμό θα εορταστεί και φέτος το 2021 σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας που κορυφώνεται και πάλι στην Ελλάδα λόγω της πολύ κακής διαχείρισής της

Εδώ στο Μαρούσι ο κ. Αμπατζόγλου με την διοικητική ανικανότητα που τον διακρίνει κατόρθωσε να κάνει μπάχαλο και τη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μέσα σε λίγες μέρες άλλαξε τρεις φορές γνώμη και έστειλε τρεις διαφορετικές οδηγίες στα 38 σχολεία της πόλης για το πώς θα διεξαχθεί η παρέλαση εν μέσω νέας κορύφωσης της πανδημίας και ενώ έχουν προηγηθεί επιστολές διευθυντών που προειδοποιούν για την επικινδυνότητα μιας κατ εντολής συναθροίσης μαθητών γονέων και εκπαιδευτικών ολόκληρης της πόλης σε ένα δρόμο.

Στην αρχή ο κ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τους διευθυντές των σχολείων ότι θα συμμετέχουν 50 παιδιά από κάθε σχολείο. Οι γονείς έκαναν τα ανάλογα έξοδα προμήθειας της στολής της παρέλασης αλλά στη συνέχεια ο κ. Αμπατζόγλου που είναι αποφασιστικός μόνο για τις απευθείας αναθέσεις λόγω Covid, άλλαξε γνώμη. Ενημέρωσε ότι τελικά θα συμμετέχουν 12 μαθητές (6 σημαιοφόροι και 6 ακόμα) από κάθε σχολείο και οι διευθυντές υποχρεώθηκαν να προχωρήσουν σε κληρώσεις κάτι που δημιούργησε αναστάτωση, πικρία στους μαθητές και οργή στους γονείς των οποίων τα παιδιά δεν κληρώθηκαν αλλά οι ίδιοι είχαν κάνει ήδη κάποια έξοδα αγοράς της στολής της παρέλασης.

Το μπάχαλο όμως δεν σταμάτησε εδώ. Λίγο μετά ο κ. Αμπατζόγλου αποφάσισε να προσθέσει στους 12 μαθητές άλλους έξι και έστειλε νέα εντολή στα σχολεία.


Τελικά με 18 παιδιά ανά σχολείο  θα μαζευτούν μπροστά στην αφετηρία της παρέλασης σχεδόν 700 παιδιά. Συν τα τμήματα διάφορων άλλων φορέων και βέβαια των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών που θα συμμετάσχουν.  Οι εκπαιδευτικοί της πόλης που γνωρίζουν καλύτερα την κατάσταση στα σχολεία πρότειναν εξαρχής ή να μην διεξαχθεί η μαθητική παρέλαση όπως συμβαίνει σε δεκάδες άλλους δήμους της χώρας λόγω της πανδημίας και της νέας κορύφωσης μετά τις κυβερνητικές παλινωδίες (αλλαγές υπουργών, χρηματοδότηση μέσω αντιεμβολιαστών κλπ) ή η παρέλαση να διεξαχθεί με την αντιπροσωπευτική  6αδα της Σημαίας, ώστε όλα τα παιδιά να είχαν ένα αίσθημα δικαίου και να μην υποβάλλονται σε κληρώσεις τα ίδια και περιττά έξοδα οι γονείς τους.
Σε ένα εξαιρετικά απλό θέμα που ήθελε εξαρχής μία καθαρή απόφαση ο κ. Αμπατζόγλου όμηρος της οικογενειοκρατίας και των ακροδεξιών σταγονιδίων της παράταξής που παρέλαβε, κατόρθωσε να κάνει άνω-κάτω τα σχολεία της πόλης και να δείξει δείγματα της διοικητικής ανικανότητας των ίδιων και των στενών του συνεργατών. Βέβαια φρόντισε με VIP προσκλήσεις να στήσει υπερυψωμένη εξέδρα επισήμων όπου θα κάτσει μπροστά μπροστά στην πρώτη θέση για να αυτοαποθεωθεί.

Το Μαρούσι αξίζει καλύτερα και κυρίως οι δημότες Αμαρουσίου αξίζουν τον σεβασμό της δημοτικής διοίκησης. Ο κ. Αμπατζόγλου με αυτές τις παλινωδίες και τις αποφάσεις θα έχει πλήρη την ευθύνη για ότι συμβεί υγειονομικά σε κάθε σχολείο ή σπίτι της πόλης μας.

Κατόρθωσε μέρες Εθνικής και πατριωτικής περηφάνιας να τις μετατρέψει σε πρόβλημα για την εκπαιδευτική κοινότητα. Μόνος αυτός θα μπορούσε.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας