3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου: 1η Δράση Ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου

0

Ξεκίνησε η 1η Δράση Ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου από την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου.

Μαρούσι 5 Νοεμβρίου 2023: Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη δράση της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (ΕΚΣ), του 3ου συστήματος Αεροπροσκόπων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της ευαισθητοποίησης για την κάλυψη βιοτικών αναγκών των απόρων πολιτών.

Την Κυριακή 5/11/2023 παραδόθηκαν 50 μερίδες φαγητού στη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου/ Δομή σίτισης του Δήμου Αμαρουσίου, προκειμένου να σιτιστούν άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο κος Πέτρος Κόνιαρης, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α., και ο κος Γεώργιος Αναγνωστάκης, υπεύθυνος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, υποδέχτηκαν τα μέλη της ΕΚΣ και εξήραν την πρωτοβουλία της κοινωνικής αυτής προσφοράς.

«Βρισκόμαστε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες και ταυτόχρονα κινητοποιούμε εθελοντές, συλλόγους και χορηγούς προκειμένου να μην λείπει τίποτα από κανένα σπίτι. Και η παραμικρή προσφορά από όλους έχει μεγάλη σημασία για τα άτομα που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας.» ανέφερε ο κος Πέτρος Κιόναρης.

Ο αρχηγός του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου Νικόλαος Μπόγδανος τόνισε:«συμπαραστεκόμαστε στον συνάνθρωπό μας, κάνουμε ό,τι πραγματικά μπορούμε προκειμένου να προσφέρουμε το ελάχιστο σε αυτούς τους ανθρώπους, που βρίσκονται σε δυσχερή θέση.»

Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 , όπου τα μέλη της ΕΚΣ έχουν στείλει ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον θέλει να συμμετάσχει στις δράσεις αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας