Ανανέωσε την θητεία του ο Π. Κόνιαρης ως Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.

0

 

Εκ νέου Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. θα είναι ο κος Π. Κόνιαρης με Αντιπρόεδρο την κα Κ. Ιωάννου και δεύτερο Αντιπρόεδρο τον κο Κ. Αντωνόπουλο, μετά από απόφαση του Δημάρχου κου Θ. Αμπατζόγλου που επικυρώθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου.

Μέλη Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη Διοίκηση θα είναι οι κ.κ. Ε. Λέκκα και Ι. Ιωαννίδης, με αναπληρωτές τους κ.κ. Μ. Γώγου και Μ. Ψαραδέλη και μέλη από πολίτες τους κ.κ. Ε. Μανιάτη, με αναπληρωτή τον κο Λέκκα, Ιορδάνου με αναπληρωτή Γερονικόλα, Δ. Καμπούκος με αναπληρωτή τον κο Καραδήμα, την κα Μπρούτα με αναπληρώτρια την κα Καρκάν, την κα Α. Τσουκαλά με αναπληρωτή τον κο Μπασδέκη, τον κο Σπ. Οικονόμου με αναπληρώτρια την κα Θεοδωρίδου, την κα Β. Χριστακοπούλου με αναπληρώτρια την κα Σκιντζού.

Από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης ορίστηκαν τακτικά μέλη αιρετοί οι κ.κ. Η. Γιαννακάκος και Σ. Μπόγδανος και αναπληρωτές οι κ.κ. Π. Κούκουζας και Α. Φωτοπούλου, ενω από πολίτες οι κ.κ. Γιαννέλας και αναπληρωματικός Μπιλιλής και Μοστρούς με αναπληρωματικό τον κο Σέρβο.

Σημειώνεται πως η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι για ένα έτος.

Τόσο η κα Μ. Διακολιού όσο και οκος Λ. Μαγιάκης διαμαρτυρήθηκαν πως θα έπερεπε η αντιπροσώπευση στα Διοικητικά Συμβούλια να είναι δημοκρατικότερη και να περιλαμβάνει όλες τις παρατάξεις.

Κλείνοντας τη συνεδρίαση ο κος Π. Κόνιαρης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κο Θ. Αμπατζόγλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό του, επανατοποθετώντας τον στην Προεδρεία του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. και δήλωσε πως ευχαριστό τον κο Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη, και πιστεύω πως με τη δουλειά μου θα τον δικαιώσω».

Επίσης και η κα Κ. Ιωάννου ευχαρίστησε και δεσμεύτηκε να εργαστεί με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και τους υπαλλήλους για να ανταποκριθεί σ΄αυτήν την προσπάθεια.

Ομοίως και ο κος Κ. Αντωνόπουλος ευχαρίστησε και έδωσε τη διαβεβαίωση πως η πρόθεσή του είναι μόνο η προσφορά.

Τέλος ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου απηύθυνε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που αφήνουν τις δουλειές τους και αφιερώνουν χρόνο και κόπο για να προσφέρουν στην κοινωνική συνοχή, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη