Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε εργασίες στην περιοχή του Ψαλιδίου και συνάντηση με συλλόγους και κατοίκους

0

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε αυτοψία την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 στη γειτονιά του Ψαλιδίου όπου εκτελούντο την προηγούμενη εβδομάδα, εργασίες γενικότερου ευπρεπισμού της περιοχής. Ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του συνομίλησε με εκπροσώπους του Συλλόγου της περιοχής & κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άμεση ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής στα αιτήματά τους.

Ο  Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της επίσκεψής του στην περιοχή του Ψαλιδίου δήλωσε: «Είμαστε παρόντες σε όλες τις γειτονιές και συζητούμε με τους πολίτες για όλα τους τα θέματα. Η καθαριότητα και ο ευπρεπισμός όλων των περιοχών, είναι από τις πρώτες προτεραιότητες του Δήμου μας. Διανύουμε ένα ζεστό καλοκαίρι με χαρακτηριστικό τον καύσωνα τον τελευταίων ημερών όπου η καθημερινότητα γίνεται δυσκολότερη και απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και τήρηση όλων των κανόνων που καθιστούν μια πόλη καθαρή και ασφαλή».

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας συνόδευαν τον Δήμαρχο, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Τεχνικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η Προέδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου, ενώ παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος  του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Σολδάτος Κων/νος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης, και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και κάτοικοι.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας