Χιλιάδες άτομα παρακολούθησαν την διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση της ΔΗΜ. ΤΟ. ΝΔ Αμαρουσίου

0

συγκλονιστική συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΔΗΜ. ΤΟ. ΝΔ Αμαρουσίου και τη συμμετοχή 7 Υπουργών και Βουλευτών του Βόρειου Τομέα. Όπως αποδείχτηκε από την πρωτοφανή ανταπόκριση, για άλλη μια φορά ο δραστήριος και ικανός Πρόεδρος κος Χ. Μπελεγράτης με τη συνεργασία του άξιου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ ΤΟ αφουγκράστηκαν με επιτυχία τις ανάγκες και τον προβληματισμό της κοινωνίας και διοργάνωσαν μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου και μεγάλου ενδιαφέροντος. Τον εποικοδομητικό και σοβαρό διάλογο παρακολουθούσαν 8.500 άτομα σταθερά, σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης που κράτησε περίπου στις τρείς ώρες και κάποια στιγμή οι θεατές έφτασαν και τους 9.800, ενω λίγο πριν κλείσει ο αριθμός των θεατών ήταν στους 10.500 ένα, εντυπωσιακό νούμερο συμμετοχής.

Καλεσμένοι ομιλητές  ήταν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κ. Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.  Άδ. Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας  κ. Ν. Κεραμέως, η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζ. Ράπτη, ο π. Υπουργός κ. Γ. Κουμουτσάκος, ο Βουλευτής, κ. Θ. Ρουσόπουλος και ο Βουλευτής, κ. Δ. Καιρίδης.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία στο επιτυχημένο αυτό εγχείρημα της ΔΗΜ .ΤΟ είναι η πληθώρα των ερωτημάτων που έθεσε ο κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στοχευμένα σε κάθε έναν ομιλητή. Ο Πρόεδρος κος Χ. Μπελεγράτης τους απηύθυνε αρκετά από αυτά  τα οποία απαντήθηκαν άμεσα από τους ομιλητές. Αν και καθαρά κομματική η εκδήλωση, από τους θεατές υπήρξαν και αιχμηρές ερωτήσεις, καίριες, βασισμένες στα προβλήματα της πραγματικότητας, γεγονός που φανερώνει και την αγωνία του κόσμου για το αντίκτυπο της πανδημίας σε όλους τους τομείς της ζωής μας, ενώ αντίστοιχα και οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν τολμηρές, ρεαλιστικές και απόλυτα τεκμηριωμένες.  Όπως φαίνεται, η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα δεν εμπόδισαν τη διεξαγωγή ενός γόνιμου και δημοκρατικού διαλόγου, μια άμεσης και ζωντανής επικοινωνίας ανάμεσα στον πολίτη και τα πολιτικά πρόσωπα, τους εκπροσώπους της κυβέρνησης που λαμβάνουν τις αποφάσεις σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα. Και αυτό το πέτυχε η ΔΗΜ ΤΟ του Αμαρουσίου, με αυτήν την διαδικτυακή εκδήλωση που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για αντίστοιχες διοργανώσεις και στο μέλλον.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό έκανε ακόμα ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου, ο Πρόεδρος της Β4ΝΟΔΕ κος Σ. Αβραμάκος και ο Γραμματέας Οργανωτικού κος Σ. Κονταδάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας