Χορός, τραγούδι και αθρόα συμμετοχή κόσμου στο καλοκαιρινό «Ουζάκι» των Αθμονέων

0

Με πολύ κέφι και τεράστια συμμετοχή μελών και φίλων που ξεπέρασε τα 200 άτομα, ο Σύλλογος ΑΘΜΟΝΕΩΝ πραγματοποίησε την καθιερωμένη συνεστίασή του, το καλοκαιρινό «Ουζάκι». Οι παριστάμενοι διασκέδασαν με ζωντανή μουσική από τον θαυμάσιο Σταύρο Σακάτο, χορό και τραγούδι, με αμείωτη διάθεση μέχρι πολύ αργά.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κος Γ. Ιωαννίδης καλωσόρισε και ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους για την παρουσία τους που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έκανε έναν σύντομο απολογισμό του διαστήματος στο οποίο έχει αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου. Σημαντικό είναι πως στο διάστημα αυτό δεν έχουν ξοδευτεί χρήματα από το ταμείο του Συλλόγου αλλά όποια δράση πραγματοποιήθηκε χρηματοδοτήθηκε από τα ίδια τα μέλη. Ο κος Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στα σχέδιά του Συλλόγου για το επόμενο διάστημα. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν η πρόθεση του Συλλόγου να τιμήσει τον Μαρουσιώτη εκπαιδευτικό και συγγραφέα κο Δ. Μασούρη για την τεράστια προσφορά του στον πολιτισμό και το πνεύμα με την έκδοση του συγγραφικού του έργου σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου. Παράλληλα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατασκευαστεί και να τοποθετηθεί η προτομή του αείμνηστου Δημάρχου Αμαρουσίου Σπύρου Λέκκα στην Πλατεία Κασταλίας.

Στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Θ. Αμπατζόγλου, ο οποίος συνεχάρη θερμά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τον δραστήριο Πρόεδρό του και δεσμεύτηκε πως στις προσπάθειές τους θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης.

  • «Μαρούσι…. έχεις ταλέντο»

Η βραδιά όμως έκρυβε και πολλές εκπλήξεις…. Καλλιτεχνικού θέματος!  Τις ικανότητές της στο τραγούδι έδειξε η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κα Κατερίνα Βουρλάκη η οποία ερμήνευσε πολύ επιτυχημένα σχεδόν επαγγελματικά αρκετά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Στο τραγούδι διακρίθηκε επίσης και η κα Κατερίνα Μασσέλου.

  • «Η έκπληξη»

 

Τη συνεστίαση των Αθμονέων επέλεξε και η κα Μαρίνα Πατούλη για να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό. Καθώς η αγάπη της για το Μαρούσι είναι δεδομένη και στη σκέψη της πιθανόν να υπάρχουν διάφορα σχέδια… Ωστόσο κατά τη βραδιά της συνεστίασης όχι μόνο συνομίλησε με πολλούς Μαρουσιώτες αλλά και διακρίθηκε στο χορό όπου και καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους.

Μέλη Συλλόγου ΑΘΜΟΝΕΩΝ:

Επαμεινώνδας Γαρδέλης (Δημοτικός Σύμβουλος πρ. Αντιδήμαρχος και πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Επικεφαλής της Παράταξης ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ), Σπύρος Κουτσούκος, Δήμητρα Πετρούτσου, Γιώργος Γεράκης και Κλαίρη Σούτα. Ο Νίκος Αλεπούς λόγω προσωπικού κωλύματος απουσίαζε.

Επίσης παρευρέθηκαν: Ο Πρόεδρος ΕΔΣΝΑ και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής, ο Πρόεδρος Ο.ΚΟΙ.ΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Στέφανος Τσιπουράκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των φύλων Ελένη Λέκκα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, η Αντιπρόεδρος ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο Σύμβουλος Δημάρχου για τη διαχείριση των αδέσποτων Νικόλας Τακτικός, η Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Δήμητρα Τσουκλείδου, η Πρόεδρος των Αλκυονίδων Μαράτα Βλάσση, η Πρόεδρος της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ Αμαρουσίου-Πεύκης Βάσω Γεωργοπούλου, ο Πρόεδρος Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου Κώστας Σηφάκης, ο Πρόεδρος ΔΗΜ ΤΟ Αμαρουσίου Χρήστος Μπελεγράτης, ο Πρόεδρος του ΓΣΑ Αμαρουσίου Κώστας Κουτσούκος, η Πρόεδρος του ΠΕΦΙΠΟ και του ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Αμαρουσίου Μαριάννα Ζερβάκη, από τον Εκδρομικό Σύλλογο ο Νίκος Νίντος, η Πρόεδρος των μελών των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και του Συλλόγου ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ  Έφη Μανιάτη, η Αντιπρόεδρος Συλλόγου Αγίου Ελευθερίου Λάκκας Σωρού και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΔΗΜ ΤΟ Αμαρουσίου Ανδρομάχη Τσουκαλά, , ο Συγγραφέας – Λαογράφος Δημήτριος Μασούρης,  ο Πρ. Περιφερειακός Σύμβουλος και πρ. Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Κώστας Κανελλάκης, ο Κώστας Ζαπαντιώτης πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου,η Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αμαρουςίου Μάχη Νικολαράκου , η πρ. Δημοτική Σύμβουλος Έλενα Τσουκλείδου και η πρ. Αντιδήμαρχος Κατερίνα Αναστασιάδου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας