Δείτε σε απευθείας σύνδεση τις εκδηλώσεις που πλαισιώνουν το bazaar του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α

0

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία υλοποιούν αυτές τις ημέρες ο Δήμος Αμαρουσίου και η τοπική Αγορά με στόχο την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που αυτές τις Άγιες μέρες στερούνται τα αυτονόητα βασικά υλικά αγαθά. Με προτροπή του ίδιου του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου κινητοποιήθηκε αυτό το διάστημα μια δράση ευαισθητοποίησης καταστημάτων προκειμένου να προσφερθούν μικρά ή μεγαλύτερα δώρα για το Bazaar και τη λαχειοφόρο αγορά των Παιδικών σταθμών του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.

Δραστήριοι και ακούραστοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του συνδυασμού «Μαρούσι-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» προσέγγισαν τους Μαρουσσιώτες καταστηματάρχες. Η ανταπόκριση τους ήταν μοναδική και ο αριθμός των δώρων που έχει συγκεντρωθεί έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Δημοτική αρχή, ιδιώτες, καταστήματα, όλοι αυτές τις μέρες έχουν γίνει μία ομάδα και δουλεύουν άοκνα, προετοιμάζοντας το bazaar του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/12 από τις 10:00 – 20:00 μμ στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, προκειμένου να ανακουφίσει κάποιες ανάγκες συνδημοτών μας σκορπίζοντας την χαρά και μοιράζοντας την ελπίδα και το όνειρο της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο της δράσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 05:30 μ.μ. για  τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών θα παρουσιασθεί η Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση «Το μυστικό της αγάπης», σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν ο Σπύρος Αυγουστάτος, η Μαρίνα Τσουμπρή και η Αγγελική Σκαρλάτου.

Σημειώνεται πως τα προσφερόμενα δώρα από τις επιχειρήσεις, θα διατεθούν  μέσω λαχειοφόρου αγοράς και σχετικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα της διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Bazaar. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο site του Δήμου Αμαρουσίου.

Δείτε το live steaming με την υποστήριξη της εταιρείας Distemicha εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας