Διαδικτυακή συνάντηση του Συλλόγου “Ζωοδόχος Πηγή” με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

0

Την πλήρη υποστήριξή του στη διεκδίκηση της κάλυψης τμήματος της Αττικής οδού, στο Μαρούσι, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Και Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου “Ζωοδόχος Πηγή” , κ. Κωνσταντίνο Σολδάτο, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/4/2021, μετά από αίτημα του Συλλόγου.  Στη συζήτηση, στην οποία συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Θεοχάρης, τέθηκαν όλα τα θέματα προτεραιότητας που απασχολούν την περιοχή του Ψαλιδίου.

Το δίκαιο αίτημα για την κάλυψη της Αττικής οδού, ενός έργου που δεν έγινε όταν θα έπρεπε, αλλά οφείλεται στο Μαρούσι, πέραν της αυτονόητης σημαντικής περιβαλλοντικής αναβάθμισης που συνεπάγεται για την πόλη μας, θα προσφέρει, επίσης, 800 περίπου στρέμματα αδόμητης έκτασης πρασίνου και αναψυχής για τους Μαρουσιώτες.  Ο κ. Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι θα συμπεριληφθεί στο επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου μας, η πραγματοποίηση μελέτης για το έργο αυτό, χρηματοδοτούμενη από συγχρηματοδοτούμενους πόρους.

Πέραν αυτού του εμβληματικού έργου, το Δ.Σ. εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κ. Αμπατζόγλου, σε όλα τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας