Διήμερο Τουρνουά μπάσκετ 3on3 στο ΟΑΚΑ – Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου

0

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ξεκίνησε το πρωι το Σαββάτου 4 Ιουνίου 2022 ξεκίνησε το διήμερο Τουρνουά μπάσκετ 3on3 με κεντρικό σύνθημα ‘’ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ & ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ’’, στο ΟΑΚΑ, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κατά το σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου όλων των ηλικιών και φύλων, τόσο στο ίδιο το άθλημα όσο και των θεατών αποδεικνύει αφενός την επιτυχία του Τουρνουά και αφετέρου τη δίψα των συμπολιτών μας για άθληση και ψυχαγωγία. Το Μαρούσι είναι μπασκετούπολη και ταυτόχρονα πόλη με μακρά Ολυμπιακή παράδοση. Οι αγώνες αυτοί, που υποστηρίζει ο Δήμος μας είναι μία ακόμη σφραγίδα πως αποτελούμε τη Μητρόπολη του Αθλητισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, των μεγάλων επιδόσεων και σε αυτό επάνω οφείλουμε να επενδύσουμε για το γενικότερο καλό της τοπικής κοινωνίας μας».


Ο Δήμαρχος τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και έδωσε τα θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Παρόντες στην έναρξη του Τουρνουά: Οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η υπεύθυνη διοργάνωσης για τον Δήμο Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Ελένη Λέκκα, η εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα και ο σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Αθλητισμού Χρυσόστομος Σχοινάς.

Ακόμη ο Διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο Διευθυντής του ΠΣΑΚ Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης και το μέλος του ΠΣΑΚ Φώτης Βασιλόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας