ΔΗΛΩΣΗ Λ. ΜΑΓΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΣΜΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

0
Την παρακάτω τοποθέτηση έκανε ο κ. Λ. Μαγιάκης:
Για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες πληροφορούμαστε μέσω Δήμου Μεταμόρφωσης τις αποφάσεις του  Δημάρχου κ. Θ. Αμπατζόγλου σχετικά με το θέμα ενοικίασης χώρου από το Δήμο Αμαρουσίου για μεταφόρτωση απορριμμάτων (ΣΜΑ) στη γειτονική πόλη της Μεταμόρφωσης.

Συγκεκριμένα με δήλωση του στον τύπο ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ.  Σ. Σαραούδας υποστηρίζει ότι:

«ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ «ΕΛΙΝΤΑ» Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΜΑ. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μας ενημέρωσε εγγράφως ότι διαβιβάζει στην αρμόδια επιτροπή Οικονομικών το νέο της απόσυρσης, για τις απαραίτητες ενέργειες καθώς ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ πλέον μίσθωση”».

Καλούμε το κ. Αμπατζόγλου να μην υποτιμά τους πολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αφήνοντας τους απληροφόρητους για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης.

Εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Γιατί όπως καταγγέλθηκε στη χθεσινή (3/1/2022) συνεδρίαση του ΔΣ της Μεταμόρφωσης εκκαθαριστής της «ΕΛΙΝΤΑ» είναι , με τη δικηγορική του ιδιότητα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σ. Σταθούλης ο οποίος, από την άλλη, ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, χειρίστηκε το όλο θέμα της ενοικίασης του χώρου.

Τα πολιτικά και ηθικά ζητήματα που εγείρονται είναι πολύ μεγάλα και πολύ καλά θα κάνει ο κ. Δήμαρχος να λύσει τη σιωπή του και να τοποθετηθεί δημόσια αναλαμβάνοντας και τις δικές του ευθύνες.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας