Δήλωση της Αντιδημάρχου Αμαρουσίου κας Ειρήνης – Μαρίας Χαλιώτη για την ανάληψη των καθηκόντων της

0

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα Αντιδήμαρχος κα Ρ. Χαλιώτη δήλωσε σχετικά

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει τη  θέση της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, μια θέση με αντικείμενο σημαντικό για την πόλη μας και τους πολίτες.

Τον ευχαριστώ επίσης που εξακολουθεί να με εμπιστεύεται και μου αναθέτει εκ νέου το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Θα  ήθελα να υποσχεθώ στο Δήμαρχο Αμαρουσίου αλλά και στους συντοπίτες μου  ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου με αυταπάρνηση και πολλή δουλειά όπως άλλωστε έκανα μέχρι τώρα σε όποια θέση και αν υπηρέτησα. Άλλωστε το περιβάλλον και το πράσινο ήταν, είναι και  θα είναι το  μεγάλο «ατού» για μένα εφόσον πάνω από 30 χρόνια έχω ασχοληθεί με την προστασία του (βαμβακίαση, προστασία και οριοθέτηση ρέματος Σαπφούς, αναδασώσεις, κ.λπ.)

Αυτή τη στιγμή είναι η μεγάλη ευκαιρία για μένα να βοηθήσω – πάντα μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες – στην αναβάθμιση του Περιβάλλοντος και του Πρασίνου και τη βελτίωση ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας!

Αυτό άλλωστε ήταν πάντα το σύνθημα των προεκλογικών μου αγώνων «Προτεραιότητα στο περιβάλλον και το πράσινο της πόλης μας για να γίνει το Μαρούσι μας μια πιο ανθρώπινη και ευνομούμενη πόλη με πρωταγωνιστή τον πολίτη»!!”

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας