Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τα πρωτοφανή επεισόδια βίας στο Μαρούσι – Απάντηση στον Γ. Καραμέρο

0

Το περιστατικό των βανδαλισμών και των βίαιων επεισοδίων καταδίκασε με μήνυμα του ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου τονίζοντας πως:

«Την  Κυριακή 22/12  ακραία στοιχεία προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στο κέντρο της πόλης και επιδόθηκαν σε οργανωμένα επεισόδια με δυνάμεις της Αστυνομίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τίμημα πλήρωσαν καταστηματάρχες και οικογένειες με μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην αγορά.

Καταδικάζουμε τη βία και τις καταστροφές  και ξεκαθαρίζουμε προς όλες τις πλευρές ότι  δεν πρέπει να μετατραπεί η πόλη σε πεδίο συγκρούσεων και θα κάνουμε ό,τι απαιτείται σε πολιτικό επίπεδο,  για να διαφυλάξουμε την ομαλή ζωή στην πόλη.

Τονίζουμε για μία ακόμη φορά πως ο Δήμος δεν είχε καμία συμμετοχή και γνώση, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκκένωσης της “Βίλλας Κούβελου”, όπως διεξοδικά αναλύθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος σε ότι αφορά τη χυδαία ανακοίνωση Γ. Καραμέρου, τη θεωρούμε μνημείο τυχοδιωκτισμού και καιροσκοπισμού. Ο κ. Καραμέρος έχει εξαντλήσει όλα τα αντιπολιτευτικά όπλα του και στοχοποιεί το θεσμό του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής για απροσδιόριστα δικά του πολιτικά οφέλη. Επιπλέον εκτίθεται θεσμικά όταν επιζητά παρέμβαση του Δήμου σε μία διένεξη ακραίων στοιχείων και αστυνομικών δυνάμεων. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.

Ανταποκρινόμενος σ΄αυτά τα πρωτοφανή περιστατικά για την πόλη του Αμαρουσίου ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Γ. Νικολαράκος δήλωσε πως «Ο εμπορικός κόσμος τού Αμαρουσίου, αποτελούμενος από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, σήμερα έχασε το μεροκάματο.
Καλούμε τους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές τους αγορές αυτές τις γιορτινές μέρες».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας