Δήλωση του Πάνου Βραχνού για τα αποτελέσματα του 2ου γύρου εκλογών στο Μαρούσι

0

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΟΥ ΒΡΑΧΝΟΥ :

“Θα ήθελα να συγχαρώ το νέο Δήμαρχο του Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζογλου για την εκλογή του, κάτι που έπραξα άλλωστε ήδη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του. Με την ελπίδα ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που υποδεικνύουν σαρωτικές παρεμβάσεις και αλλαγές για το καλό του Δήμου ελπίζω, όπως άλλωστε είπα και στον κ. Αμπατζογλου, να ξεκινήσει μία νέα εποχή για το Μαρούσι. Δηλώνω απερίφραστα ότι αυτά που αποτέλεσαν προεκλογικές μου δηλώσεις και δεσμεύσεις θα είναι από τη δική μου θέση και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού “Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή” η βάση για περαιτέρω διάλογο και διεκδίκηση όλων όσων αξίζουν οι πολίτες του Αμαρουσίου. Θα είμαι ξεκάθαρα μπροστά με την ίδια διάθεση για προσφορά και σε κάθε περίπτωση αρωγός για πρωτοβουλίες στήριξης και ενίσχυσης της κοινωνίας του Αμαρουσίου. Πάντα με άξονα τον σχεδιασμό και τη στρατηγική που πρότεινα ως επικεφαλής του συνδυασμού “Μαρουσι Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή”.

Με ξεκάθαρες σταθερές και αδιαπραγματευτές αξίες αλλά και διάθεση συνεργασίας ελπίζουμε να ξημερώσει μία νέα ημέρα για το Μαρούσι.

Εμείς θα είμαστε παρόντες με ξεκάθαρη δυναμική και χωρίς να παρεκκλίνουμε από σταθερές και απόψεις που διατυπωσαμε. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί με διάλογο και συνεργασία να δώσουμε αυτά που οφείλουμε στο Μαρούσι μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας