Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σχετικά με το σημερινό τηλεοπτικό debate στην ΕΡΤ με τον κ. Καραμέρο

0

Το Μαρούσι θα πάει Μπροστά με Δήμαρχο που μπορεί να κάνει έργο

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σχετικά με το σημερινό τηλεοπτικό debate στην ΕΡΤ με τον κ. Καραμέρο

«Έφτασε μία και μόνο τηλεοπτική μονομαχία με τον κ. Καραμέρο σήμερα στην ΕΡΤ, για να αποδειχθεί πως είναι ακατάλληλος για δήμαρχος Αμαρουσίου, όπως αποδείχθηκε ακατάλληλος για αντί- περιφερειαρχης Αττικής.

Η αδυναμία του να προβάλλει συγκροτημένα επιχειρήματα , η έλλειψη προγραμματικού λόγου και η οξύτητα στο πολιτικό του ύφος και λόγο, αναδεικνύουν ότι είναι ένας υποψήφιος που νοιάζεται μόνο για την καρέκλα, κι όχι για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Αμαρουσίου. Ένας υποψήφιος που δεν διαθέτει στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό.

Οι ύβρεις και η λάσπη σε βάρος του προσώπου μου και των εκλεγμένων πλέον δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Μαρούσι Νέα Εποχή» δεν μπορούν να καλύψουν το πολιτικό και προγραμματικό του έλλειμμα . Ούτε δικαιολογούν την ανικανότητα του να προωθήσει ως Αντιπεριφερειάρχης του βορείου τομέα Αττικής έργα απαραίτητα για την πόλη.

Είναι προσωπικά υπεύθυνος αυτός και η κα Δούρου που σήμερα στο Μαρούσι, η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει διαθέσει ούτε ένα ευρώ για έργα ασφαλτόστρωσης, για βελτίωση της προσβασιμότητας, για αντιπλημμυρική προστασία, για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς.

Ο κ. Καραμέρος διεκδικεί τη θέση του δημάρχου σε μια πόλη στην οποία δεν πρόσφερε τίποτα. Το Μαρούσι χρειάζεται δήμαρχο που μπορεί να κάνει έργο. Κι όχι έναν ανίκανο αντιπεριφερειάρχη που επειδή θέλει να γίνει δήμαρχος, κρύβει ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 2 Ιουνίου το Μαρούσι θα πάει μπροστά.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας