Δυναμική παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου παρά τον κορωνοϊό – 3 συνεδριάσεις σε ένα μήνα

0

Με διαδικασίες που πρώτη φορά εφαρμόστηκαν, πραγματοποιήθηκαν οι 7η  και 8η συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, για λόγους υγείας και  αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εµφάνισης του κορωνοϊού Covid-19 προκειμένου να αποτραπεί η περαιτέρω διάδοσή του.

Η δια περιφοράς 7η συνεδρίαση (7/2020) του Σώµατος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Απριλίου, η δε 8η την Τετάρτη 15 Απριλίου με τηλεδιάσκεψη (από τους πρωτοπόρους Δήμους στην Επικράτεια). Η συμμετοχή των Συμβούλων ήταν μεγάλη και το σύνολο των παρατάξεων έδειξε υπευθυνότητα και σεβασμό στο θεσμό όπως του αρμόζει.

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί η χωρίς δημότες – κατοίκους και με παρόντα μόνο τα μέλη του Σώματος 6η Συνεδρίαση στις 11 Μαρτίου.

Σε μια περίοδο που η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει αναστείλει τη λειτουργία πολλών υπηρεσιών και δομών και δυσκολεύει τη διεκπεραίωση πολλών θεμάτων το Δημοτικό Συμβούλιο του Αμαρουσίου προσαρμόζεται και ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες. Τρείς συνεδριάσεις έχουν πραγματοποιηθεί μέσα στον τελευταίο μήνα με το βάρος όλης αυτής της ευθύνης και του φόρτου εργασίας να το επωμίζεται και να ανταπεξέρχεται επάξια το Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Δ. Σμυρνή.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας