Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Μαρουσιώτης Καρδιολόγος Ιωάννης Ζωγόπουλος

0

Σήμερα έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας του γνωστού Μαρουσιώτη, ιατρού καρδιολόγου Ιωάννη Ζωγόπουλου. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Μαρουσιώτες εκφράζουν τη θλίψη τους και μιλούν για ένα ξεχωριστό άνθρωπο που θα τους λείψει.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος στο Συνδυασμό του Αντιδημάρχου κου Γ. Νικολαράκου ο οποίος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του σημειώνει πως «Αγαπημένε μου φίλε Γιάννη, καλό ταξίδι. Σ’ ευχαριστώ για την μακρόχρονη φιλία σου και την εμπιστοσύνη σου. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου».

Ο  Ιωάννης Ζωγόπουλος σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σχετικά με την καρδιολογία και τη διοίκηση οργανισμών και νοσοκομείων. Είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα ως μέλος Διοικητικών Συμβουλίων αθλητικών, εξωραϊστικών και μορφωτικών συλλόγων.

Παράλληλα έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στο Μαρούσι επί δύο συνεχείς τετραετίες το διάστημα 2007-2015. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ήταν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για ένα έτος, Πρόεδρος ΔΕΑΔΑ για ένα έτος και Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου για 4 έτη. Έχει εργασθεί για 20 χρόνια στο ΙΚΑ Αμαρουσίου και διατηρούσε καρδιολογικό ιατρείο στο Μαρούσι.

Η τοπική κοινωνία του Αμαρουσίου και όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο δραστήριο, άξιο επιστήμονα, ευαισθητοποιημένο στα κοινά, ενεργό πολίτη, της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αιωνία η μνήμη του.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας