Εν αναμονή του ανασχηματισμού στον Δήμο Αμαρουσίου

0

Όπως έχει ήδη δηλώσει ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου στις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να ανακοινώσει αλλαγές στα πρόσωπα της Διοίκησης. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιες ακριβώς θα είναι αυτές οι αλλαγές, ούτε και το κατά πόσο θα αφορούν αλλαγές σε καίριες θέσεις ή μικροαλλαγές. Ωστόσο εικάζεται πως ο κος Δήμαρχος θα κάνει χρήση του νόμου που του επιτρέπει να ορίσει δυο ακόμα Αντιδημάρχους αμισθί, οπότε και να αυξηθούν τα πρόσωπα των Αντιδημάρχων κατά δυο και από 6 να γίνουν 8.

Ακούγονται τα ονόματα της κας Ρένα Χαλιώτη, η οποία έχει διατελέσει επί πολλά έτη Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, και Διοικητικών Υπηρεσιών, όπως και της κας Ελένης Λέκκα που ενώ έχει διατελέσει παλαιότερα σε θέσεις ευθύνης για πολλά χρόνια μέχρι στιγμής δεν έχει αξιοποιηθεί σε κάποια θέση.

Βέβαια υπάρχει και το νέο αίμα των Δημοτικών Συμβούλων που αναμένεται να αναλάβουν και αυτοί κάποιο ρόλο στη Διοίκηση, όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης και η Φανή Λέκκα.

Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Τσαγκαρόπουλος και Γώγου που θα ήταν δύο πολύ καλές επιλογές δεν μπορούν να αναλάβουν Αντιδημαρχίες λόγω των θέσεων που ήδη κατέχουν. Ο πρώτος ως Υποδιοικητής ΕΦΚΑ και η δεύτερη ορίστηκε πρόσφατα Υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου.

Για το πρόσωπο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, θεωρείται σίγουρη η πολύ καλή επιλογή του κ. Δημήτρη Σμυρνή, καθώς δοκιμάστηκε ήδη στις πρωτόγνωρες συνθήκες των τηλεδιασκέψεων όπως και στη πολύ επιτυχημένη Επιτροπή Διαβούλευσης, και όπως αποδείχθηκε τα κατάφερε επάξια.

Ερωτηματικό ίσως παραμένει η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Κατερίνα Βουρλάκη, αν θα παραμείνει στη θέση της ή θα αναλάβει κάποια άλλη.

Για τους δυο Προέδρους, τόσο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρο Κόνιαρη όσο και της ΚΕΔΑ κ. Νίκο Πέππα, το πιθανότερο είναι ότι παραμένουν στις θέσεις τους καθώς η θητεία τους λήγει τον Σεπτέμβριο του 2021.

Δεν διαφαίνεται κάποια αλλαγή στις Σχολικές Επιτροπές που προεδρεύουν οι η κα Ελένη Βλάχου και ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος οι οποίοι έδωσαν και αυτοί τις εξετάσεις τους με επιτυχία.

Όπως και να έχει παραμένουμε εν αναμονή των αποφάσεων του κου Θ. Αμπατζόγλου για τον ανασχηματισμό στον Δήμο του Αμαρουσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας