Εν αναμονή του «Τηλέμαχου» στα βόρεια προάστια

0

Μετά τη «Σοφία», την κακοκαιρία που έπληξε όλη τη χώρα τις προηγούμενες ημέρες, ο «Τηλέμαχος» αναμένεται να φέρει χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, ενω στο επίκεντρο της νέας κακοκαιρίας φαίνεται πως θα βρεθεί η Αττική. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα έχει διάρκεια περίπου ένα 24ωρο θα φέρει χιονοπτώσεις από τις απογευματινές ώρες και μέχρι το πρωί, ενω πολύ πιθανό είναι οι κάτοικοι των βορείων προαστίων να ξυπνήσουν το πρωί της Τρίτης 8 Ιανουαρίου αντικρύζοντας μια ελαφριά χιονόστρωση στις αυλές τους.

Ο «Τηλέμαχος» θα ρίξει σημαντικά τον υδράργυρο ενω θα παρατηρηθούν χιονοπτώσεις σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο και θυελλώδεις βοριάδες. Το πρωί της Τρίτης αναμένεται στα βόρεια προάστια το θερμόμετρο να δείξει -5 βαθμούς κελσίου.  Ωστόσο τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν από την Τρίτη και μάλιστα την Τετάρτη ο υδράργυρος αναμένεται να ανέβει στους 8-10 βαθμούς κελσίου.

Οι Δήμοι της περιοχής δηλώνουν σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη κακοκαιρία ενω ο ΣΠΑΠ έχει διανείμει αλάτι για την αποφυγή όποιων προβλημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας