Ενεργοποίηση ΤΟ ΚΙΝΑΛ Αμαρουσίου

0

Στην εκ νέου ενεργοποίηση της προχώρησε η Τοπική Οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής στο Μαρούσι. Στο πλαίσιο αυτοοργάνωσης πληθώρας μελών, παλαιότερων και νεότερων, συστάθηκε προσωρινή συντονιστική γραμματεία, ώστε να συντονίσει τις πολιτικές πρωτοβουλίες της οργάνωσης, ενώ παράλληλα τέθηκε και το πολιτικό διακύβευμα του επόμενου διαστήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενεργοποίηση της Τοπικής Οργάνωσης Κινήματος Αλλαγής Αμαρουσίου

Εδώ και αρκετούς μήνες η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται διαρκώς. Δυστυχώς, η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης αλλά και ταυτόχρονα της οικονομικής αποδεικνύεται τουλάχιστον ελλιπής από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναλώνεται σε επικοινωνιακά σόου και σειρές άστοχων αποφάσεων. Παράλληλα εργαλειοποιεί την πανδημία ώστε να περάσει σειρά αντιλαϊκών νομοσχεδίων, όπως στην περίπτωση του εργασιακού νομοσχεδίου, υπηρετώντας μία βαθιά συντηρητική αντίληψη. Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ, εμμένοντας στον τυχοδιωκτισμό και τον λαϊκισμό ως στρατηγικές πλέον επιλογές, αδυνατεί να ορθώσει σοβαρό αντιπολιτευτικό λόγο και να διαμορφώσει μία διακριτή πολιτική ταυτότητα. Αντίπαλος μας, λοιπόν, είναι η οπισθοδρόμηση και η μικροπολιτική κοκορομαχία ενός πλασματικού διπόλου, ενώ σύμμαχοι μας είναι όσοι σήμερα αντιλαμβάνονται την ανάγκη να πάμε ξανά τη χώρα μπροστά.

Με αυτό το διακύβευμα, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη ενίσχυσης της προσπάθειας του Κινήματος Αλλαγής, ως φυσική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, στην πορεία του με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, ενεργοποιούμε εκ νέου την Τοπική Οργάνωση Αμαρουσίου!

Δεν περισσεύει κανείς! Συντρόφισσες και σύντροφοι με ισχυρή πολιτική παρακαταθήκη, από κοινού με νέους και νέες με όρεξη και όραμα, θέτουμε τις βάσεις για την εκ νέου πολιτική μας παρέμβαση στις γειτονιές μας. Στόχος μας να συζητήσουμε, να ακούσουμε, να προβληματιστούμε, να ακουστούμε, να ενεργοποιήσουμε.

Συντονιστική Γραμματεία ΤΟ Αμαρουσίου, Κίνημα Αλλαγής»

Επικοινωνία

Μέσω τηλεφώνου: 6972213008, 6932755469, 6983130278
Μέσω e-mail: [email protected]
Μέσω των σελίδων μας στο facebook: «Κίνημα Αλλαγής Αμαρουσίου» και «Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου»
https://www.facebook.com/KINALMAROUSI/

https://www.facebook.com/marousipasok/

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας