Έντονα προβλήματα από την κακοκαιρία στην περιοχή ΚΑΤ- Αγ. Νικολάου στο Μαρούσι

0
Ο Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου της περιοχής ΚΑΤ-Αγ. Νικολάου κος Β. Μπακάλης με απογοήτευση σημείώνει πως παρουσιάστηκαν τεράστια προβλήματα στην περιοχή τα οποία όπως υποστηρίζει με ευθύνες από όλους τους φορείς για πάα πολλές ώρες δε αποκαταστάθηκαν αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος του χιονιά. Πιο συγκεκριμένα ο κος Μπακάλης τονίζει πως “Η “Μήδεια” φεύγει και… αφήνει  πίσω της συντρίμμια. Δεν μιλάμε μόνο για τις υλικές ζημιές αλλά για όλη την επικοινωνιακή εκστρατεία των προηγούμενων ημερών περί ετοιμότητας για την κακοκαιρία.
ΔΕΔΔΗΕ, Αυτοδιοίκηση, Πολιτική Προστασία, Πολιτική Ηγεσία, την ώρα που χρειαζόταν περισσότερο, άφησαν πολλά νοικοκυριά να περάσουν όπως – όπως τον χιονιά μέσα σε σπίτια – ψυγεία.
Συνέβη και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου όπου ένα μεγάλο της μέρος είναι χωρίς ρεύμα και θέρμανση από τις 01:00 π. μ. της Τρίτης 16.02.2021.
Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς να σταθούμε σε όλα όσα ακόμη θα μπορούσαν να αναφερθούν, η κατάσταση αυτή δεν αρμόζει σε ευνομούμενες αστικές περιοχές. Προκαλεί μεγάλη αγωνία και ταλαιπωρία ενώ σε συνδιασμό με τους μέχρι και εχθές πολλούς αποκλεισμένους δρόμους, αποτέλεσε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη συνθήκη για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων”.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας