Εντυπωσιακή η έναρξη του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

0

Με τον πιο δυναμικό τρόπο άνοιξε αυλαία το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου στο Αίθριο Θέατρο το βράδυ της Πέμπτης 1η Ιουλίου. Η υπέροχη ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέβηκε στην Μαρουσιώτικη σκηνή και συνεπήρε το κοινό με τον ενθουσιασμό,  την ζωντάνια, το κέφι και τη χαρά της, μέσα από αγαπημένα τραγούδια σε μια μαγευτική συναυλία με παλμό, ένταση και ρυθμό. Μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν, χειροκρότησαν, συμμετείχαν ενώ η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αναμίχθηκε με το κοινό και τους ξεσήκωσε όλους κάνοντας την πιο δυναμική έναρξη για το Φεστιβάλ του Δήμου. Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, με περιορισμούς και στερήσεις, η πρώτη ανάσα για τον Δήμο Αμαρουσίου ήρθε από τις βραδιές πολιτισμού που διοργανώθηκαν στις γειτονιές της πόλης από την αντίστοιχη Αντιδημαρχία και τον Αντιδήμαρχο κο Γ. Νικολαράκο και κέρδισαν τον κόσμο. Τώρα με την έναρξη του καθιερωμένου ετήσιου Φεστιβάλ που διοργανώνει με επιτυχία εδω και χρόνια η ΚΕΔΑ υπο την εποπτεία του δραστήριου και έμπειρου Προέδρου κου Ν. Πέππα, και την συναρπαστική αυτή πρώτη συναυλία, φαίνεται πως γίνεται τελικά πράξη η δέσμευση του Δημάρχου κου Θ. Αμπατζόγλου ο πολιτισμός να αποτελέσει το αντίδοτο σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώσαμε. Ήδη από την πρώτη κι όλας ημέρα, φάνηκε πως οι Μαρουσιώτες παραμένουν πιστοί σε αυτό το ετήσιο ραντεβού τους και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα απολαμβάνοντας την συναρπαστική συναυλία.

Μετά το τέλος της συναυλίας ο κος Θ. Αμπατζόγλου ανέβηκε στην σκηνή για να ευχαριστήσει την καλλιτέχνιδα και να της προσφέρει ένα μικρό συμβολικό, αναμνηστικό δώρο από τον Δήμο. Ο κος Δήμαρχος σημείωσε πως με ένα τέτοιο δυνατό ξεκίνημα το Φεστιβάλ του Δήμου δεν μπορεί παρά να είναι πολύ επιτυχημένο, συνεχἀρη για την διοργάνωση την ΚΕΔΑ και τον κο Ν. Πέππα και κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει και τις επόμενες παραστάσεις που θα είναι επίσης πολύ αξιόλογες. Με τη σειρά της η κα Ε. Ζουγανέλη ευχαρίστησε τον Δήμο, τον κο Δήμαρχο και τους διοργανωτές για την πρόσκληση.

Στο ξεκίνημα της βραδιάς, προβλήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον σύντομο βίντεο,  παρουσίαση της ιστορίας του Δήμου Αμαρουσίου, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, με έμφαση στον πολιτισμό, μέσα από φωτογραφικό υλικό και ιστορικά δεδομένα. Σημειώνεται πως για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση από την πλευρά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και του Προέδρου κου Ν. Πέππα ήταν άψογη, τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλει η πανδημία και ο κόσμος απόλαυσε με ασφάλεια μια συναρπαστική συναυλία.

Παρεβρέθηκαν ακόμη  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δ. Σμυρνής, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα Νίκη Γκοτσοπούλου, ο Αντιδήμαρχος κος Σ. Τσιπουράκης, ο Πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ κος Π. Κόνιαρης, η Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη Κεντρου Υγείας κα Μ. Γώγου, η Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Κ. Βουρλάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος νέας γενιάς και επιχειρηματικότητας κος Ι. Ιωαννίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα, η Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Β. Μπούρας και η Πρόεδρος του Σικιαρίδειου κα Κ. Λιούτα, και η Βουλευτής Άρτας & γραμματέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας