Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη στις Τοπικές Αγορές Αμαρουσίου και Κηφισιάς

0

 

Την επανεκκίνηση των καταστημάτων λιανικής επιβλέπει αυτές τις ημέρες ο Υπουργός Ανάπτυξης κος Α. Γεωργιάδης. Στις επισκέψεις που πραγματοποιεί, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου επέβλεψε την κίνηση και την τήρηση των μέτρων στις τοπικές αγορές Κηφισιάς και Αμαρουσίου. Όπως διαπίστωσε ο κος Υπουργός παρά το γεγονός πως ήταν πράγματι πολύς ο κόσμος που κυκλοφόρησε στους δρόμους και στα καταστήματα, τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι πελάτες τηρούσαν τα μέτρα απολύτως. Στο Μαρούσι τον κο Α. Γεωργιάδη συνόδευσαν στην επίσκεψή του στην αγορά ο Αντιδήμαρχος κος Ε. Κάββαλος και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κος Π. Κόνιαρης.

Σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο  κος Α. Γεωργιάδης δήλωσε πως «Σήμερα πρώτο Σάββατο λειτουργίας του Λιανικού́ Εμπορίου έκανα μια μεγάλη βόλτα στην Αγορά́ στο Μαρούσι και στην Κηφισιά́. Είδα χιλιάδες χαρούμενους ανθρώπους και καταστήματα που είχαν πραγματικά́ πολλή δουλειά́. Στους δρόμους υπήρξαν σημεία αναπόφευκτου συνωστισμού́ αλλά́ δεν συνάντησα ούτε έναν χωρίς μάσκα και στα μαγαζιά́ παντού́ τηρούσαν τα μέτρα. Έχω αγωνία αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αν φοράμε τις μάσκες και αποφεύγουμε τον συνωστισμό́ σε κλειστούς χώρους».

Ο κος Υπουργός βρέθηκε και στο κατάστημα οπτικών του Αντιδημάρχου και Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κου Γ. Νικολαράκου όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο. Όπως δήλωσε ο κος Γ. Νικολαράκος «Με τον υπ. Ανάπτυξης Κ. Άδωνη Γεωργιάδη, συζητάμε και παρουσιάζουμε τα προβλήματα τής αγοράς, στο πλαίσιο της πανδημίας.  Προτεραιότητα η υγεία, με προϋπόθεση την στήριξη τής οικονομίας από την κυβέρνηση. Οι έμποροι μπορούν να ξεπεράσουν πολλά, όχι όμως με κλειστά μαγαζιά».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας