Εθελοντική δράση από την ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου- Καθαρισμός του Δάσους Συγγρού

0

Στα πλαίσια της εβδομάδας για την προστασία του περιβάλλοντος και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας (Ο.Ν.ΝΕ.Δ.) Αμαρουσίου με κεντρικό μήνυμα «ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ», πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό από σκουπίδια στο κτήμα Συγγρού.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, Ηλίας Ζορμπαλάς, αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία και την προσφορά τους σε μια τόσο κρίσιμη για το περιβάλλον περίοδο που βιώνουμε, τόνισε τη σημασία της οικολογικής και οικονομικής ανάπτυξης που θα επιτευχθεί μέσα από την καθημερινή ευαισθητοποίησή όλων μας για την προστασία του.

Η δράση καθαρισμού ξεκίνησε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη και του Αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) Αλέκου Κόκκαλη. Επιπλέον συμμετείχε ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής της ΟΝΝΕΔ Απόστολος Γούτας και ο Πρόεδρος της Β4 Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Αθήνας Μηνάς Χαμπαρτζουμιάν με τους συνεργάτες του, ενώ από την ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μακροποδάρας και τα μέλη Κωνσταντίνος Κοκκινάκης, Βέρα Τσαγκαροπούλου και Μαριάννα Τσιπουράκη.

Το ΔΣ της ΟΝΝΕΔ ευχαριστήστε τον Δήμο Αμαρουσίου για την προμήθεια υλικών με τα οποία πραγματοποιήθηκε η συλλογή των σκουπιδιών.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας