Γ. Καραμέρος: Πόσο κοστίζει ένα Ford Fiesta και πόσο το αγόρασε ο κ. Αμπατζόγλου για τον Δήμο Αμαρουσίου

0

Σε έντονα επικριτικό ύφος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Καραμέρος σχολιάζει την αγορά νέων οχημάτων κάνοντας λόγο για σπατάλη δημόσιου χρήματος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Καμιά φορά μόνο με πικρό χιούμορ μπορεί να προσεγγίσει κανείς το πάρτι αναθέσεων της διοίκησης Αμπατζόγλου που πλέον το έχει παρακάνει ακόμα και όταν προκειται για την αγορά ενός αυτοκινήτου 1000 κυβικών για τις ανάγκες των υπηρεσιών.

Συνεχίζει τα ίδια που ξεκίνησε προ μηνών όταν ο Δήμος μας αγόρασε πανάκριβα και με απευθείας ανάθεση τρία τουρκικά λεωφορεία με 586.000 ευρώ εργαλειοποιώντας στις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για τη διαχείριση της πανδημίας.

Έκτοτε συνεχώς ανακαλύπτουμε σπατάλη των δημοτικών πόρων.

Οφείλει λοιπόν ο κ. Αμπατζόγλου στους δημότες του Αμαρουσίου να εξηγήσει πως ο Δήμος αγοράζει στη νέα αυτή περίπτωση 3 επιβατικά αυτοκίνητα 15.000 ευρώ ακριβότερα από τον επίσημο λιανικό κατάλογο της εταιρείας; Από που προκύπτει αυτή η διαφορά;

Ιδού το έγγραφο της δαπάνης:

Γιατί οι δημότες Αμαρουσίου θα πληρώσουν συνολικά για την αγορά τριών επιβατικών οχημάτων το ποσό των 64.914 ευρώ, ενώ από τον κατάλογο λιανικής πώλησης της FORD που παραθέτουμε (https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf) προκύπτει ότι τρία επιβατικά οχήματα πέντε θέσεων (μικρού τύπου) – FORD FIESTA Titanium 1.0L κοστίζουν συνολικά 49.812 ευρώ.

Καλοτάξιδα πάντως και κάθε άλλο… καλό ευχόμαστε… Ενημερώνουμε όμως τους δημότες ότι αυτά τα χρήματα είναι δικά τους και θα πρεπε να κατευθύνονται στην αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας