Γ. Πατούλης «Για το Μαρούσι έχουμε βρει το Δήμαρχό μας και είναι ο Θ. Αμπατζόγλου»

0

Κοσμοσυροή στην κοπή της πίτας της Τ.Ο. Ν.Δ. Αμαρουσίου

Το αδιαχώρητο στην κοπή της πίτας της Τ.Ο ΝΔ Αμαρουσίου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Πλήθος κόσμου, βουλευτές του Κόμματος, πολιτευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων και κυρίως πλήθος μελών και φίλων του Κόμματος έδωσαν το παρόν σε μια συνεστίαση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης κος Γ. Πατούλης μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές και ξεκάθαρα έδειξε τον επόμενο Δήμαρχο της πόλης «θεωρώ ότι πάμε για μια μεγάλη μέρα για το Μαρούσι και εγώ το είχα πει από την πρώτη στιγμή. Βέβαια έχω λάβει bulling για αυτό όμως για το Μαρούσι που αγαπάμε και έχουμε δουλέψει, έχουμε ήδη βρει το Δήμαρχό μας και αυτός είναι ο Θεόδωρος ο Αμπατζόγλου. Οι δικές μου οι δυνάμεις και οι δικές σας πρέπει να είναι σ’ αυτήν την κατεύθυνση το επόμενο διάστημα».

Ο Πρόεδρος της Τοπικής κος Χ. Μπελεγράτης στην ομιλία του στάθηκε στο πρόσφατο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών και υπογραμμίζοντας την ανάγκη αλλαγής σκυτάλης στην κεντρική εξουσία έστελε μηνύματα ενότητας και αγωνιστικότητας για να είναι οι επόμενες εκλογές όχι μόνο νικηφόρες αλλά και με αυτοδυναμία για τη ΝΔ.