Την Κυριακή 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κοσμά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και νέων στους οποίους συμμετείχαν κατόπιν πρόκρισης οι καλύτεροι δρομείς της Ελλάδας και μεταξύ αυτών 3 αθλητές του Γ.Σ. Αμαρουσίου.
Σπουδαία διάκριση μετά από εξαιρετική κούρσα πέτυχε ο Δημήτρης Τσάκαλος καταλαμβάνοντας την 2η θέση στην κατηγορία των Ανδρών και πετυχαίνοντας επίδοση 30.16.61 που αποτελεί νέο ρεκόρ συλλόγου καταρρίπτοντας το 30.25.8 που είχε πετύχει ο Γρηγόρης Γεωργίτσας το 1999. Η επίδοση του Δημήτρη Τσάκαλου απέχει μόλις 11 δευτερόλεπτα από το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών Κ23.
Στην κατηγορία των γυναικών η Ειρήνη Τσουπάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο καταλαμβάνοντας την 3η θέση με επίδοση 36.30.91 ενώ η Ιουλία Παναγιωτοπούλου βγήκε 11η με 38.07.19