Απόψε η συνεστίαση της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Αμαρουσίου

0
Εκδήλωση-Συνεστίαση από την ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ και την ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Τρίτη 6 Ιουλίου και ώρα 20:30 στην πλατεία Αγίας Λαύρας 

            Το Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και η ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου καλούν τα Μέλη και τους φίλους τους στην Εκδήλωση – Συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30 στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι (Κηφισίας και Μητροπόλεως) .

Καθώς βγαίνουμε σιγά-σιγά από την δύσκολη περίοδο της πανδημίας η Τοπική της ΝΔ αφουγκράζεται την ανάγκη του κόσμου να επιστρέψει στις δια ζώσης συναντήσεις, όπως παλιά, να διασκεδάσει, να απολαύσει όμορφες καλοκαιρινές βραδιές αλλά και να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας. Σημείο συνάντησης στην πρώτη αυτή εκδήλωση μετά την πανδημία η Πλατεία Αγίας Λαύρας, την Τρίτη 6 Ιουλίου. Άλλωστε η Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ σε όλη αυτή την δοκιμασία παρέμεινε κοντά στους Μαρουσιώτες είτε με διαδικτυακές εκδηλώσεις-ομιλίες ή με κοινωνικές δράσεις προσφοράς και αλλυλεγγύης και τώρα επιτέλους ήρθε η ώρα να συναντηθούμε και πάλι από κοντά.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως ,  η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη, , αρμόδια για τα θέματα Ψυχικής Υγείας, o κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, πρώην Υπουργός, ο κ. Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, πρώην Υπουργός, ο κ. Δημήτρης Καιρίδης, Βουλευτής ΝΔ – Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, Αντιπεριφερειάρχες, Ευρωβουλευτές – Μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Πολιτευτές του Βόρειου Τομέα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου.

Την εν λόγω εκδήλωση θα συνοδεύει και ζωντανή μουσική.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Γραφείου και στο κιν: 6983513648

 

Η  Γραμματέας                                                                       Ο Πρόεδρος

Παπαδοπούλου Έβελυν                                      Μπελεγράτης Χρήστος                                                      

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας