Η επιμονή και η θέληση ανταμείβονται – Πτυχίο ρωσικής γλώσσομάθειας με ποσοστό 96% για τον Δημοτικό Σύμβουλο Μ. Ψαραδέλλη

0

Η Εφημερίδα «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» συγχαίρει θερμά τον Δημοτικό Σύμβουλο Αμαρουσίου κο Μ. Ψαραδέλλη για την επιτυχία του στις εξετάσεις για δίπλωμα ρωσικής γλωσσομάθειας μέσου επιπέδου (Β1), στο Ινστιτούτο Πούσκιν, με το εντυπωσιακό ποσοστό του 96%.

Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει πως η επιμονή και η προσήλωση στους στόχους φέρνει θετικά αποτελέσματα και του ευχόμαστε να συνεχίσει με το ίδιο σθένος και πάθος να κυνηγά τα όνειρα και τις επιδιώξεις του και να πετυχαίνει έναν-έναν τους πολύ υψηλούς στόχους που κάθε φορά θέτει.

Και εις ανώτερα!

Για την επιτυχία του αυτή ο κος Μ. Ψαραδέλλης δήλωσε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μία προσωπική μου στιγμή.

Έχοντας διαγωνιστεί πριν από λίγες μέρες σε εξετάσεις για δίπλωμα ρωσικής γλωσσομάθειας μέσου επιπέδου (Β1), στο Ινστιτούτο Πούσκιν σήμερα 30 Ιουλίου 2020, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα σύμφωνα με το οποία η προσπάθεια αυτή ήταν επιτυχής με ποσοστό 96%.

Ύστερα από έναν τεράστιο αγώνα μεθοδικής μελέτης με τη βοήθεια της καθηγήτριας μου και άλλων οικείων προσώπων, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα χαρίζοντας μου μεγάλες στιγμές.

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος και χαρούμενος πού έφτασα ως εδώ και που κατάφερα να φέρω σε ισορροπία όλους τους προσωπικούς και κοινωνικούς μου ρόλους παρά το απαιτητικό πρόγραμμα.

Με το ίδιο ακριβώς πάθος θα συνεχίσω να συμμετέχω τα κοινά της πόλης του Αμαρουσίου. διεκδικώντας μία καλύτερη ζωή για τους συνανθρώπους μου. Αυτός είναι ο επόμενος μου στόχος και ελπίζω να τον πετύχω με τη βοήθεια του δημοτικού συμβουλίου και των ανθρώπων που οραματίζονται ένα καλύτερο Μαρούσι».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας