Η Φωτογραφική Λέσχη Αμαρουσίου, σας προσκαλεί στην διάλεξη/σεμινάριο/συζήτηση με θέμα την «Ταξιδιωτική Φωτογραφία».

0

Η Φωτογραφική Λέσχη Αμαρουσίου-f531, σας προσκαλεί στην διάλεξη/σεμινάριο/συζήτηση με θέμα την «Ταξιδιωτική Φωτογραφία».   Εισηγητής της διάλεξης/σεμιναρίου θα είναι το μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Αμαρουσίου, ο φωτογράφος Κυριάκος Αζαδέλης.

Η διάλεξη/σεμινάριο θα γίνει  τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στις 19:00.

(19:00-21:00 συνολική διάρκεια εκδήλωσης).      Διεύθυνση:  Ελληνική Κεραμική  (The House of Ceramic Art) Λεωφ. Κηφισίας 207 & Σαλαμίνος 59-55, Μαρούσι https://goo.gl/maps/Nm2YTL9qNg4cPHrK6   2108025332.

Είσοδος Ελεύθερη.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να λάβει χρήσιμες πληροφορίες για την σωστή φωτογράφιση και τα σημεία που πρέπει να προσέχει στη ταξιδιωτική φωτογραφία, μέσα από προβολές φωτογραφιών και τη καθοδήγηση του φωτογράφου. Δεν απαιτείται προηγούμενη φωτογραφική εμπειρία. Θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ θα δοθούν συνοπτικές σημειώσεις της διάλεξης/σεμιναρίου στους συμμετέχοντες.

Ο Κυριάκος Αζαδέλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Ασχολείται με τη φωτογραφία από το 1979. Έχει πραγματοποιήσει πολλές εκθέσεις και έχει διακριθεί με βραβεία και επαίνους σε πολλούς Πανελλήνιους διαγωνισμούς. Έργα του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και ειδικές εκδόσεις. Επίσης έχει δώσει διαλέξεις και διδάξει φωτογραφία σε Μουσεία, Φωτογραφικούς Συλλόγους και Πολιτιστικούς Φορείς.

Μέλος της ΕΦΕ (Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας) της οποίας έχει διατελέσει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (1992-1996).   Το 2006 η Διεθνής Ομοσπονδία της Τέχνης της Φωτογραφίας (FIAP) του απένειμε τον τίτλο του Διεθνή Καλλιτέχνη Φωτογράφου (AFIAP) (Artist FIAP) τίτλος που απονέμεται ύστερα από πολλές διακρίσεις σε Διεθνείς εκθέσεις φωτογραφίας.    Κυριάκος Αζαδέλης:    6977137080, azadelis.k@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας