Η Μαρίνα Παππά με τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου

0

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τη συμμετοχή στην ομάδα μας, της Μαρίνας Παππά, που δίνει σημαντική ώθηση στη προσπάθειά μας για το Μαρούσι της  ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Η Μαρίνα Παππά ζει στο Μαρούσι από το 2006, έχει σπουδάσει κοινωνική λειτουργός με εξειδίκευση στους τομείς πρόληψης της νεανικής εγκληματικότητας. Διατηρεί, Κέντρο Επιμόρφωσης και Δημιουργικής Απασχόλησης ενηλίκων και παιδιών στο Μαρούσι.

Η αγάπη για τα κοινά, ο ζήλος και η δυναμική της προσωπικότητα θα ενισχύσει το κοινό μας αγώνα.

Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερες δυνάμεις της Μαρουσιώτικης κοινωνίας συντάσσονται μαζί μας, αγκαλιάζουν τη προσπάθειά μας και οδηγούν το Μαρούσι στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Μήνυμα Παππά Μαρίνας

Αγαπητές-οι Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες ,

Ως νέα επιχειρηματίας, ενεργή δημότης και καθημερινώς εξυπηρετούμενη στις δομές του δήμου μας (παιδικοί σταθμοί, δημοτική συγκοινωνία, φορείς τεχνών και αθλητισμού, παιδικά πάρκα κλπ ), ως τέως υπάλληλος καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας του δήμου μας, ως πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός και -φυσικα- ως μητέρα έχω αφουγκραστεί και βιώσει τους παλμούς της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μου και της πόλης μας ποικιλοτρόπως και από πολύπλευρη σκοπιά.

Η συμμετοχή μου στα κοινά αφορά την υποχρεώση , αλλά και το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη να δραστηριοποιείται αεναώς άμεσα ή έμμεσα για το παρόν και το μέλλον του τόπου, όπου ζει και μεγαλώνει.

Ο κύριος Αμπατζόγλου προσκαλεί τον καθένα από εμάς τους Μαρουσιώτες να συμβάλλουμε σε αυτό θέτοντας εμάς τους πολίτες ως τους Πρωταγωνιστές, για αυτό και θεωρώ ιδιαίτερη τιμή την πρόσκληση και την ένταξή μου στον συνδυασμό “ΜΑΡΟΥΣΙ _ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ” – “ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ”.

Βιογραφικό Παππά Μαρίνας

Κατοικώ στον δήμο μας από το 2006, έχω μία κόρη 12 ετών, έχω σπουδάσει κοινωνική λειτουργός με εξειδίκευση τους τομείς πρόληψης της νεανικής εγκληματικότητας, ενώ από το 2016 διατηρώ Κέντρο Επιμόρφωσης και Δημιουργικής Απασχόλησης ενηλίκων και παιδιών σε συνοικία στο Μαρούσι.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας