Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα λίγο πριν τις 4 στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην οδό Αναβρύτων 8, στο Μαρούσι.
Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση ενώ θραύσματα έχουν εκτιναχθεί πολλά μέτρα μακριά.
Από το περιστατικό προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές εκτός από το κτίριο του συνδέσμου σε οκτώ καταστήματα, επτά σπίτια και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ ένα άτομο μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα
Σύμφωνα με πληροφορίες και βίντεο από κάμερα ασφαλείας , δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό με τη δυναμίτιδα και εξαφανίστηκαν.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και έξι Πυροσβέστες, όμως δεν χρειάστηκε η επέμβαση τους.
Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.