Μια αξιέπαινη δράση προσφοράς από το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου  

0

Ενίσχυσαν με τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την περίοδο 2018 – 2019, υλοποίησε δράση προσφοράς που αφορούσε τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης. Έπειτα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Δήμου, τα μέλη μας και οι οικογένειές τους καταφέραμε να συλλέξουμε 5 κούτες τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η παράδοσή τους έγινε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 από τα παιδιά του Συστήματος συνοδευόμενα από τους Βαθμοφόρους και τους γονείς τους.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς μας είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν αναλυτικά από τον υπεύθυνο κο Μάνο Τσουκλίδη για το έργο της «Γωνιάς» και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της. Ο κος Τσουκλίδης τους ευχαρίστησε για την προσφορά και τόνισε τη σημαντικότητα της πράξης αυτής, αφού το Κοινωνικό Παντοπωλείο βοηθά καθημερινά άπορους και άνεργους συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις στοιχειώδες ανάγκες τους.

Πάντα πιστοί στις αρχές του Ελληνικού Προσκοπισμού, να βοηθούν τους συνανθρώπους μας, οι Πρόσκοποι Αμαρουσίου συνεχίζουν δυναμικά και αδιάληπτα να επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κοινωνία της Πόλης μας.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας