Κοσμοσυρροή, ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας στην πίτα της Τ.Ο. Ν.Δ. Αμαρουσίου

0

 

Χ. Μπελεγράτης «Με το βλέμμα προσηλωμένο στο μέλλον της Πατρίδας μας, έχουμε κάθε δικαίωμα να γιορτάζουμε το μέλλον που ξανοίγεται εμπρός μας».

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε γι΄άλλη μια φορά στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ. Αμαρουσίου, το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου. Υπουργοί και Βουλευτές του κόμματος, αυτοδιοικητικοί άρχοντες, πολιτευτές αλλά κυρίως μέλη και φίλοι της ΔΗΜ. ΤΟ. ΝΔ. ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα, σε μια συνεστίαση που όχι απλά ξεπερνά κάθε προσδοκία συμμετοχής αλλά μόνο ως κοσμοσυρροή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Συγκινημένος και ικανοποιημένος από την αθρόα προσέλευση του κόσμου, ο δραστήριος και ακούραστος Πρόεδρος κος Χ. Μπελεγράτης καλωσόρισε τους παριστάμενους, τους ευχαρίστησε από καρδιάς για τη στήριξή τους στην ΔΗΜ. ΤΟ. και  εξέφρασε τις ευχές του για τη νέα χρονιά. Με μηνύματα αισιοδοξίας, προόδου και ανάκαμψης ο κος Χ. Μπελεγράτης στην ομιλία του τόνισε πως «Σήμερα, δεν γιορτάζουμε μόνο την κοπή της βασιλόπιτας, αλλά με το βλέμμα προσηλωμένο στο μέλλον της Πατρίδας μας, έχουμε κάθε δικαίωμα να γιορτάζουμε παράλληλα  το μέλλον που ξανοίγεται εμπρός μας.  Ένα μέλλον, που με εμπνευσμένη καθοδήγηση και όραμα, με άξιους και πατριώτες αγωνιστές του Κόμματός μας, ήδη φαίνεται τελείως διαφορετικό. Ένα μέλλον, που με συνοπτικές διαδικασίες διαγράφει από τη μνήμη μας την άθλια διακυβέρνηση που βιώσαμε από την ‘’Πρώτη Φορά Αριστερά’’, των θιασωτών των μπαχαλάκηδων, των μηδενιστών και κάθε απίθανου περιθωριακού, την περίοδο Τσίπρα, που έκανε την αμορφωσιά σήμα κατατεθέν του και την Ελλάδα παράδειγμα προς αποφυγήν. Αναφέρθηκα στο μέλλον, που ευτυχώς για την Ελλάδα μας δεν είναι μακρινό. Κι αυτό αποτυπώνεται από την κοινή διεθνή διαπίστωση και παραδοχή, πως η χώρα μας, όχι μόνο αλλάζει προς το καλύτερο, αλλά η αλλαγή αυτή γίνεται αλματωδώς.

Μετά από 4,5 χρόνια, η προσμονή, να αποτινάξουμε από πάνω μας τη μιζέρια και την ζοφερή πραγματικότητα της διακυβέρνησης του Τσίπρα και της  παρεούλας του,  προσβλέποντας στην επιστροφή της χώρας μας στην κανονικότητα, στη σοβαρότητα και στην απελευθέρωση των παραγωγικών μας δυνάμεων, έγινε πραγματικότητα.

Φίλες και φίλοι,

Δεν είναι τυχαίοι οι αριθμοί που αποτυπώνονται στις εκθέσεις των διεθνών οργανισμών. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι το κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί στον Ελληνικό λαό καταγράφεται σε κάθε πτυχή της οικονομίας μας. Δεν είναι τυχαίο, πως σήμερα οι επενδύσεις αντιπροσωπεύουν οικονομικά μεγέθη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι τυχαίο, ότι για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια έρχονται αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, μειώσεις στη φορολογία, μειώσεις στις ασφαλιστικές εισφορές.

Δεν είναι τυχαίο, ότι το τελευταίο εξάμηνο ψηφίστηκαν από την Βουλή των Ελλήνων το απίστευτο νούμερο των 34 νομοσχεδίων. Δεν είναι τυχαίο, πως ήδη άρχισαν  τα λημέρια της ανομίας να καθαρίζουν. Δεν είναι τυχαίο, πως επιτέλους αφέθηκε ο Έλληνας αστυνομικός να κάνει το καθήκον του για να επιστρέψει η ευνομία στην χώρα, μια χώρα που είχε παραδοθεί  στις ορέξεις των πάσης φύσεως παρανόμων. Δεν είναι τυχαίο, πως τα ΑΕΙ και η Μέση Εκπαίδευση ξαναγίνονται σχολεία, γιατί η αριστεία δεν είναι ρετσινιά, αλλά εύσημο. Δεν είναι τυχαίο, που το πάγιο και δίκαιο αίτημα του απόδημου Ελληνισμού να μπορεί να ψηφίζει από τον τόπο εγκατάστασής του, είναι πλέον γεγονός. Δεν είναι τυχαίο, που για τη θέση του ανωτάτου άρχοντα επελέγη μια διακεκριμένη δικαστική λειτουργός  που συμβολίζει «το  όλοι μαζί οι Έλληνες πορευόμαστε προς μια νέα Ελλάδα», χωρίς τις αγκυλώσεις και τις ιδεοληψίες που δεν μας άφηναν να συμβαδίσουμε με τις προηγμένες χώρες της ηπείρου μας. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο λαός μας απελπισμένος από τη διακυβέρνηση των ανύπαρκτων, τους έδωσε πριν από λίγους μήνες ένα τελεσίδικο μάθημα με  τέσσερις συνεχόμενες εκλογικές  ήττες. Όλα τα παραπάνω, που αλλάζουν την Ελλάδα μας και τους Έλληνες, δεν είναι καθόλου τυχαία.

Είναι τα χειροπιαστά αποτελέσματα μιας άλλης πολιτικής. Αυτής που οραματίσθηκε, εμπνεύσθηκε και επέβαλε ο πρωθυπουργός και αρχηγός του Κόμματός μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Μια πολιτική που ήδη υλοποιείται από άξιους υπουργούς και  κυβερνητικά  στελέχη. Από μια ομάδα δημιουργικών και επιτυχημένων ανθρώπων, που ζυμωμένοι και καταξιωμένοι στον στίβο της εργασίας, αφήνουν –ήδη- το θετικό τους στίγμα.

Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του ο κος Χ. Μπελεγράτης σημείωσε πως «Η περίοδος που διανύουμε περικλείει και εγκυμονεί την εξ ανατολών απειλή, από τον άπληστο και βάρβαρο ασιάτη γείτονα μας. Όμως, ο ‘’καλός Θεός’’, ο Θεός της Ελλάδος μερίμνησε,  η Ελλάδα μας να έχει στο τιμόνι της έναν πρωθυπουργό που η παρουσία του στη διεθνή κοινότητα λειτουργεί ως καταλύτης απέναντι στις έκνομες, πειρατικές και πέραν του Διεθνούς Δικαίου πρακτικές των Τούρκων γειτόνων μας. Οι καιροί, ναι,  είναι δύσκολοι, όμως θα βγούμε νικητές. Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αμαρουσίου σας διαβεβαιώνω ότι περνάμε –πλέον- σε μια νέα Ελλάδα που θα μεγαλουργήσει και από παρίας της Ευρώπης θα γίνουμε χώρα πρότυπο».

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Κ. Χατζηδάκης στο χαιρετισμό του αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ. Σ. της Τ.Ο. ΝΔ. Αμαρουσίου αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στον Περιφερειάρχη κο Γ. Πατούλη που σύντομα θα ανακοινώσει τα σχέδιά του για τη διαχείρηση των απορριμμάτων και τόνισε πως θα βρίσκεται κοντά και θα στηρίζει κάθε προσπάθεια.

Η Υπουργός Παιδείας κα Ν. Κεραμέως τόνισε πως οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης μια προς μια υλοποιούνται και αφιέρωσε το δικό της κομμάτι πίτας στη νέα γενιά της πατρίδας μας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης κος Γ. Κουμουτσάκος  στο χαιρετισμό του τόνισε πως η Τ.Ο. ΝΔ βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή και δήλωσε πως «με το δικό σας αγώνα η Ελλάδα γύρισε σελίδα και δόσατε εντολή σε εμάς όλους να είμαστε στρατιώτες όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γ. Πατούλης διαβεβαίωσε πως γίνεται καθημερινά έργο για μια Αττική όπως την ονειρευόμαστε, όπως και το έργο που γίνεται στο Μαρούσι τόνισε πως συνεχίζεται με στόχο μια πρότυπη πόλη και πως θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη η Ευρωβουλευτής κα Α. Μ. Ασημακοπούλου και η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος κα Ράπτη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα Λ. Κεφαλογιάννη και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κα Ε. Δουνδουλάκη.

Παραβρέθηκαν ακόμη Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων, Τοπικών Οργανώσεων και πολιτευτές.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Τ.Ο θέλησε να τιμήσει τον γηραιότερο εκλογικό αντιπρόσωπο για την προσφορά του. Ο κος Κων. Βολτέας με συγκίνηση έλαβε μια αναμνηστική πλακέτα από τον κο Γ. Κουμουτσάκο και τον κο Χ. Μπελεγράτη ο οποίος κατά τη βράβευση ευχαριστώντας τον ακούραστο κο Βολτέα δήλωσε πως «Ο κ. Βολτέας, σε όλες τις Εκλογές συμμετέχει με ευχαρίστηση από τις 06:00 το πρωΐ μέχρι τέλους των Αποτελεσμάτων. Αυτό θα θέλαμε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και στους νεότερους, γιατί ο Εκλογικός Αντιπρόσωπος είναι το μάτι και το αυτί του Κόμματος μας μέσα σε κάθε Ε.Τ. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή του».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας