Με επιτυχία η κοπή πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου

0

Με ευχές για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου. Στο χαιρετισμό της η Αντιπρόεδρος κα Βάλια Χριστακοπούλου καλωσόρισε το κόσμο που και αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα και εξέφρασε τη συμπαράστασή της και τα συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της Ένωσης και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Δ. Σμυρνή, για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του.  Παράλληλα  η κα Β. Χριστακοπούλου, στο χαιρετισμό της στάθηκε στο φιλανθρωπικό έργο της Ένωσης  με το οποίο βρίσκεται κοντά στους πάσχοντες συνανθρώπους μας και έμπρακτα στηρίζει όσους το έχουν ανάγκη. Τονίζοντας πως η συμμετοχή του κόσμου αποτελεί την δύναμη της Ένωσης δήλωσε πως «ευχαριστούμε που πλαισιώνετε όλες τις δράσεις μας με αγάπη και έτσι με την αγάπη σας θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε»

Ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου, χαιρετίζοντας την εκδήλωση συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ένωσης και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Δ. Σμυρνή, την Αντιπρόεδρο κα Β. Χριστακοπούλου, τον Γ. Γραμματέα κο Θ. Βλαχοπιώτη και τα μέλη Δ.Σ για το πολύ σημαντικό έργο τους που αφορά όχι μόνο στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς αλλά και τις δράσεις εθελοντισμού για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, κυρίως με την πρόσφατη προσφορά τους στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου όπου η προσφορά τους ήταν ανεκτίμητη και τόνισε πως τέτοιοι Σύλλογοι με αντίστοιχο έργο θα βρίσκουν πάντα ανοιχτές τις πόρτες του Δημαρχείου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Γ. Κεχρής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σ. Τσιπουράκης, Γ. Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κος Π. Κόνιαρης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Κ. Βουρλάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μ. Παπαδόπουλος και Μ. Διακολιού, η Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Αμαρουσίου-Πεύκης κα Β. Γεωργοπούλου , ο Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ κος Χ. Μπελεγράτης, η Πρόεδρος των Αλκυονίδων κα Μ. Βλάσση, η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού κα Δ. Τσουκλείδου, ο Πρόεδρος του Ψαλιδίου κος Πασαδέλης, η Πρόεδρος της Αγ. Μαρίνας κα Μ. Σοφού, από τον Εξωραϊστικό Αγ. Ελευθερίου η κα Α. Τσουκαλά, από τον Εκδρομικό όμιλο ο κος Τριαντάφυλλος, και τα μέλη του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ.κ. Κ. Σκιντζού και Π. Μπρούτα.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας