Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Σπαθάρεια 2020»

0

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου στο επίκεντρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Αττικής»

Έπεσε η αυλαία και για τα φετινά «Σπαθάρεια», ένα πολύ σημαντικό θεσμό για την πόλη του Αμαρουσίου που περιμένουν με λαχτάρα κάθε χρόνο οι μικροί θεατές. Παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιορισμών π[ου έχουν επιβληθεί, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και οι εκδηλώσεις έκλεισαν με επιτυχία και πολύ ικανοποιημένους τους μικρούς Μαρουσιώτες, οι οποίοι για άλλη μια χρονιά διασκέδασαν παρέα με τον αγαπημένο τους Καραγκιόζη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά την ολοκλήρωση του 21οu Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών του Δήμου «Σπαθάρεια 2020» που έλαβε χώρα στο Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» (1-5 Σεπτ.), δήλωσε πως «Θέλω να ευχαριστήσω όλους, μικρούς και μεγάλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους φίλους μας  που  απ΄ την Ελλάδα αλλά και απ΄ όλο τον κόσμο,  μας  παρακολούθησαν σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση. Συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνες  για τις υπέροχες βραδιές που μας  χάρισαν και μας έκαναν να θυμηθούμε τις περιπέτειες του δημοφιλούς και διαχρονικού χάρτινου ήρωα, των παιδικών μας χρόνων Καραγκιόζη, καθώς και στα στελέχη της Δνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου μας, που υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Γιάννη Νικολαράκου, οργάνωσαν και συντόνισαν τα πάντα υποδειγματικά.

Με προσήλωση σε όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω πανδημίας (covid 19), συνεχίζουμε τις  εκδηλώσεις μας όπως αυτές του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020, που διεξάγονται στο Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219), γιατί πιστεύουμε ότι ο Πολιτισμός και η ψυχαγωγία είναι για όλους μας απαραίτητα στοιχεία,  ιδιαίτερα στη δύσκολη  περίοδο που διανύουμε».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας