Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα βιβλίου και φιλαναγνωσίας του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου

0

Οι βαθμοφόροι του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου και η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους όσοι στήριξαν την εκδήλωση με θέμα το βιβλίο και τη φιλαναγνωσία, που διοργάνωσε το Σύστημά μας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των προσκοπικών μας δράσεων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε και τους γονείς που προσέφεραν γενναιόδωρα τα βιβλία που γνωρίσατε από κοντά στην έκθεση. θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους προσκόπους και τους γονείς τους, αλλά και όλους τους φίλους μας -προσωπικούς και διαδικτυακούς- που διέδωσαν ή κοινοποίησαν την αφίσα της εκδήλωσης, συμβάλλοντας έτσι στην ενημέρωση του κοινού που ενδεχομένως δεν μας είχε γνωρίσει μέχρι σήμερα.

Και, βεβαίως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τις ιστοσελίδες ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ, MAROUSI24 και MAROUSSI-NEWS, οι οποίες με τις αναρτήσεις τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου κ. Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κ. Σπύρος Σταθούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου κ. Πέτρος Κόνιαρης και η Πρόεδρος των
ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ κ. Μαράτα Βλάση.

Ευελπιστούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας και στις επόμενες εκδηλώσεις μας.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας