Με ευχές, χαμόγελα και την κοπή της πίτας τους συνεχίζουν την κοινωνική τους δράση οι «Αλκυονίδες» του Αμαρουσίου

0

Μέλη και φίλοι του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αλκυονίδες» παραβρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου στην καθιερωμένη συνεστίαση για την κοπή της πίτας και σε εορταστικό κλίμα αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Οι ευχές όλων να συνεχίσει ο Σύλλογος το ίδιο δυναμικά και απρόσκοπτα το πολύτιμο κοινωνικό του έργο, για το οποίο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στην δραστήρια Πρόεδρο κα Μ. Βλάσση όσο και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο .

Στο χαιρετισμό της η κα Μ. Βλάσση αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους και τους ευχαρίστησε που γι’ άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα τόνισε πως «Το γεγονός που μας δίνει ιδιαίτερη χαρά,είναι ότι είσαστε πάντα μαζί μας,σε οποιαδήποτε εκδήλωσή μας,γιατί γνωρίζετε ότι ο σκοπός μας είναι η βοήθεια σε Συλλόγους,Ιδρύματα και οικογένειες,που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση,και το επιτυγχάνουμε αυτό χάρις στη δική σας συμμετοχή και συνεισφορά.Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά».

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου για την δράση και την προσφορά του Σωματείου σε όσους έχουν ανάγκη και τόνισε πως πάντα θα βρίσκεται δίπλα «σε Συλλόγους που βγάζουν το Μαρούσι και τους Μαρουσιώτες στην πρώτη γραμμή».

Ευχές για το Σύλλογο, το Διοικητικό του Συμβούλιο και τα μέλη του εξέφρασαν ακόμη ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κεχρής,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δ. Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος κος Γ. Νικολαράκος ο Πρόεδρος του Ο ΚΟΙ ΠΑ ΔΑ κος Π. Κόνιαρης,η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελ. Βλάχου-Σταματάκη. Παραβρέθηκαν ακόμη η Δημοτική Σύμβουλος κα Φ. Λέκκα,η Δημοτική Σύμβουλος κα Κ. Βουρλάκη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ”Αγία Μαρία” κα Μ. Σοφού,η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ”Μέριμνα του Γήρατος κα Μ. Ψευδού,η Πρόεδρος του Παραρτήματος της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης κα Β. Γεωργοπούλου,η Αντιπρόεδρος του Εκδρομικού Ομίλου Αμαρουσίου κα Ν. Γεωργοπούλου,η Εκπροσωπος της Προέδρου του ”Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου κας Δ. Τσουκλείδου,κα Β. Ψάρρα, η Εκπρόσωπος της Προέδρου του Συλλ ”Μέριμνα του Γήρατος κας Ελ. Φιλιππάτου κα Φ. Κατσούρη η Εκπρόσωπος της Προέδρου του Συλλ ”Αθμονείς” κας Ρούλας Μπογδάνου κα Δ. Πετρούτσου,η Εκδότης της Εφημ. ”Αθμονιον Βήμα” κα Ε. Ζέρβα,η κα Μ. Σιλβέϊν και η κα Ελ. Μανιάτη καθώς και η κα Ρ. Κουμουτσάκου, σύζυγος του αναπληρωτή Υπουργού Μετανάστευσης κου Γ. Κουμουτσάκου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας