Με κατάνυξη η Λιτάνευση της Ι. Εικόνας Παναγίας Νερατζιώτισσας

0

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε το Γενέσιον της Θεοτόκου στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους πιστών.

Τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής και ακολούθως η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αντάλλαξε θερμές ευχές με τον ιερό κλήρο και τους πολίτες και δέχθηκε τα συγχαρητήρια για τα έργα και την εικόνα της πόλης που αλλάζει.

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν επίσης: οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ρένα Χαλιώτη, Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής α’βάθμιας εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κων/νος Αντωνόπουλος, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας